Alec Baldwin admite că i s-ar putea încheia cariera după împuşcarea Halynei Hutchins

Alec Baldwin a recunoscut că ar putea ajunge la finalul carierei sale de actor după împuşcarea directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al peliculei Rust, scrie BBC.

1931 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin admite că i s-ar putea încheia cariera după împuşcarea Halynei Hutchins

Sursa foto: profimedia

"Ar putea fi", a declarat actorul în vârstă de 63 de ani într-un interviu acordat lui George Stephanopoulos de la ABC News, adăugând că nu-i pasă.

Baldwin a mai spus că "nu a apăsat pe trăgaciul" armei în timpul incidentului din 21 octombrie din New Mexico.

"Cineva a pus un glonţ într-o armă", a spus el. "Ştiu că nu sunt eu".

Baldwin este cunoscut mai ales pentru interpretările sale în filme precum Glengarry Glen Ross şi The Hunt For Red October, precum şi pentru modul în care l-a imitat pe Donald Trump în emisiunea americană de sketch-uri Saturday Night Live.

Interviul de la ABC a fost difuzat în SUA joi seara.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat pe acel platou. Nu ştiu cum a ajuns acel glonţ în acea armă. Nu ştiu", a declarat domnul Baldwin.

Actorul a spus că în timpul repetiţiei din 21 octombrie Hutchins îi dirija fiecare mişcare. "Mă ghida în legătură cu modul în care vrea să ţin arma. An ţinut-o acolo unde mi-a spus ea să o ţin, şi a ajuns să fie îndreptată chiar sub subsuoara ei."

Pentru a obţine imaginea, actorul a spus că a trebuit să armeze pistolul - dar nu să tragă cu el.

"Nu am apăsat pe trăgaci. Am armat pistolul. Am spus: 'Poţi să vezi asta? Poţi să vezi asta? Poţi să vezi asta? Şi apoi am dat drumul la percutorul armei, iar arma s-a descărcat", a spus Baldwin.

Este prima dată când Baldwin a vorbit despre incident în faţa camerei, cu excepţia unui scurt interviu pe care l-a acordat pentru TMZ în octombrie, în încercarea de a opri paparazzi să îl urmărească pe el şi familia sa.

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost transportată cu elicopterul la spital după împuşcătură, dar a murit ulterior din cauza rănilor suferite. Regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost, de asemenea, rănit.

Potrivit înregistrărilor de la tribunal, Baldwin a primit arma de la asistentul de regie al filmului, Dave Halls, care nu ştia că aceasta conţinea muniţie reală şi a indicat că era descărcată strigând "armă rece".

Halls primise arma de la Hannah Gutierrez-Reed, armurierul de 24 de ani care a lucrat la film.

Avocaţii doamnei Gutierrez-Reed au declarat că aceasta nu ştia de unde "proveneau cartuşele cu muniţie reală". Această întrebare se află acum în centrul unei anchete a poliţiei din SUA.

Anchetatorii au obţinut deja un mandat de percheziţie la sediul unui furnizor de arme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici