Anunţul făcut în premieră de Dwayne "The Rock" Johnson: ”Am fost testat pozitiv pentru coronavirus, alături de soţie şi copii”

  • The Rock a dezvăluit că a fost diagnosticat pozitiv pentru COVID-19
  • Alături de actor s-ar fi îmbolnăvit soţia şi cei doi copii
  • Vestea a venit ca un şoc pentru actor, care a dezvăluit că a fost cea mai mare provocare prin care a trecut
1383 afișări
Imaginea articolului Anunţul făcut în premieră de Dwayne "The Rock" Johnson: ”Am fost testat pozitiv pentru coronavirus, alături de soţie şi copii”

Sursa foto: profimedia

Dwayne "The Rock" Johnson a mărturisit în premieră că a fost infectat cu COVID-19. Provocarea cea mai mare pentru actor a fost atunci când a aflat că soţia şi cei doi copii sunt, de asemenea, pozitivi pentru coronavirus.

Soţia şi cele două fetiţe, Tiana şi Jasmine s-au recuperat. Copii au avut simptome uşoare şi au reuşit să revină la normal. "The Rock" spune că ar fi contractat virusul prin intermediul unor prieteni apropiaţi ai familiei.

Actorul avertizează asupra riscurilor la care oamenii se expun atunci când nu iau măsurile de precauţie necesare şi doreşte ca povestea sa să devină un exemplu pentru cei care tratează neglijent problema virusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici