Ce se mai aude de X-Men şi Fantastic Four? Acum trei ani, Disney a făcut "marea achiziţie"

La trei ani de la cumpărarea francizelor X-Men şi Fantastic Four de către Disney, personajele importante nu sunt văzute nicăieri, dar noul film Doctor Strange in the Multiverse of Madness le oferă fanilor Marvel câteva indicii.

249 afișări
Imaginea articolului Ce se mai aude de X-Men şi Fantastic Four? Acum trei ani, Disney a făcut "marea achiziţie"

Sursa Foto - Flickr

Este confirmat că actorul John Krasinski îl va juca pe noul Reed Richards (Omul Fantastic sau Omul Elastic) după cameo-ul din Doctor Strange in the Multiverse of Madness, transmite The Guardian

Justin Kroll de la Deadline raportează că Marvel încă caută regizor pentru repornirea francizei Fantastic Four, ceea ce înseamnă că ar putea să mai dureze ceva timp până la apariţia de noi veşti. Nu sunt informaţii dacă Fantastic Four va face parte din universul Earth-199999 (universul canonic din care fac parte Răzbunătorii şi Gardienii Galaxiei a cărui ecranizare a debutat în 2008 cu filmul Iron Man) sau dacă este cuprins într-un alt univers paralel.

Cât despre franciza X-Men al cărui fir narativ principal a fost oficial încheiat în 2019 cu filmul Dark Phoenix, sunt zvonuri că ar putea să o ia de la zero cu alţi actori.

În acest moment, singurul personaj X-Men care apare în universul Earth-199999 este Vrăjitoarea Scarlet (interpretată de Elizabeth Olsen de la filmul Avengers - The Age of Ultron, lansat în 2015). 

În Doctor Strange in the Multiverse of Madness, actorul Patrick Steward şi-a făcut din nou apariţia în rolul Profesorului X/Charles Xavier, alături de Reed Richards, în postura de lideri Illuminati (societate secretă de supereroi). 

Rămâne de văzut cum va aborda Marvel Cinematic Universe, având în vedere că are posibilităţi infinite de când a aplicat teoria multiversului de la Avengers Endgame (2019) care a obţinut încasări de aproape 3 miliarde de dolari, depăşind filmul Avatar (2009) timp de un an. 

De când Disney a cumpărat 21st Century Fox în 2019, Marvel Cinematic Universe deţine drepturile de autor asupra echipei Fantastic Four (Omul Fantastic-Reed Richard,Femeia Invizibilă-Susan Storm, Lucrul- Benjamin Grimm, şi Torţă Umană - Johnny Storm), asupra echipei X-Men (Charles Xavier, Jean Gray, Storm, Rogue, Beast, Cyclops, Wolverine), şi Deadpool. 

DIn păcate, actorul cu care s-au obişnuit fanii X-Men, Hugh Jackman, nu va mai reveni în rolul eroului cu ghearele de adamantium pe care l-a interpretat vreme de 17 ani. 

Nici despre Deadpool 3 nu se aude nimic, dar în 2021 a fost lansat un filmuleţ cu Ryan Reynolds, în rolul personajului mult iubit de fanii Marvel, şi cu  Korg, un personaj din franciza Thor. Aşadar, există un indiciu că Deadpool ar putea să apară cânva pe ecran alături de Răzbunatori, probabil Thor (interpretat de Chris Hemsworth). 

Fanii Marvel trebuie acum să aştepte lansarea următoarelor filme ca Thor: Love and Thunder , Black Panther: Wakanda Forever şi Ant Man and the Wasp: Quantumania) dacă vor apărea scene extra care să ofere indicii despre X-Men şi Fantastic Four. 

X-Men a obţinut încasări de 6 miliarde de dolari la nivel global după 13 filme lansate între anii 2000 şi 2020, cu actori ca Hugh Jackman (Wolverine), Jennifer Lawrence (Mystique), Famke Janssen (Jean Grey), Ian McKellen/Michael Fassbender (Magneto),Anna Paquin (Rogue), Evan Peters (Quicksilver), Kelsey Grammer (The Beast), Halle Berry (Storm), Daniel Cudmore (Colossus), James Marsden (Cyclops), Patrick Stewart/ James McAvoy (Charles Xavier) şi Ryan Reynolds (Deadpool). 

Franciza Fantastic Four inspirată după benzile desenate ale lui Stan Lee a fost ecranizată de patru ori: prima oară în 1994, în 2005-2007 în cele două filme ale regizorului Tim Story care au obţinut încasări de peste 600 milioane de dolari, avându-i pe Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Julian McMahon în rolurile principale, şi a patra oară în 2015 care nu a avut succes.. 

Disney a achiziţionat corporaţia 21st Century Fox pe 20 martie 2019., iar de atunci deţine controlul asupra companiilor Fox Networks Group, National Geographic Partners, Star India şi Hulu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici