Netflix a anunţat că a pierdut 970.000 de abonaţi şi plănuieşte o revenire

Grupul american a publicat o cifră de afaceri de 7,97 miliarde de dolari pentru perioada aprilie-iunie.

6214 afișări
Imaginea articolului Netflix a anunţat că a pierdut 970.000 de abonaţi şi plănuieşte o revenire

Hepta

Netflix a anunţat marţi că a pierdut 970.000 de abonaţi între primul şi al doilea trimestru, în loc să piardă două milioane pe cât preconiza, şi se aşteaptă să-şi recâştige abonaţii pierduţi în această vară. Serviciul, care are acum 220,67 milioane de abonaţi în întreaga lume, a fost în mare măsură dezamăgit în aprilie când a recunoscut că a pierdut abonaţi pentru prima dată într-un deceniu.

Semn că vestea a liniştit piaţa, acţiunile sale au crescut cu peste 8% în timpul tranzacţionării electronice după închiderea Bursei din New York. Grupul californian a publicat o cifră de afaceri de 7,97 miliarde de dolari pentru perioada aprilie-iunie, un rezultat mai mic decât aşteptările, pe care le-a pus în special pe seama unui curs de schimb nefavorabil, anunţă Le Figaro.

Pe de altă parte, a realizat un profit net de 1,44 miliarde, mai bine decât se aştepta. Şi intenţionează să recâştige un milion de abonaţi în trimestrul al treilea, ajungând astfel la 221,67 milioane de abonaţi plătitori, o cifră încă sub cea de la sfârşitul anului 2021.

Netflix mizează pe succesul celui de-al patrulea sezon al serialului SF şi aventură pentru adolescenţi „Stranger Things”, care tocmai s-a încheiat, şi la lansarea iminentă a „The Grey Man”, un film al fraţilor Russo, regizorii filmului „Avengers: Endgame”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici