„Never give in” este fascinantul documentar despre viaţa legendarului Sir Alex Ferguson. Când va fi lansată pelicula

  • Never give in”, documentarul despre viaţa lui Sir Alex Ferguson, legendarul manager al lui Manchester United, va fi lansat pe data de 27 mai în cinematografele din Marea Britanie.
  • Producţia este regizată chiar de fiul său, Jason Ferguson, şi are printre protagonişti pe Eric Cantona şi Ryan Giggs.
217 afișări
Imaginea articolului „Never give in” este fascinantul documentar despre viaţa legendarului Sir Alex Ferguson. Când va fi lansată pelicula

Sursa foto: profimedia

„Never give in” (Nu ceda niciodată) este un documentar revelator şi profund personal despre viaţa lui Sir Alex Ferguson, plecând de la rădăcinile sale, aparţinând clasei muncitoare din Glasgow, până la cariera sa ca unul dintre cei mai mari manageri de fotbal din toate timpurile.

În timpul recuperării sale, după ce a suferit o hemoragie cerebrală, Sir Alex îi povesteşte fiului său detalii intime despre viaţa şi cariera sa, inclusiv despre legendarul său mandat de 26 de ani ca manager al lui Manchester United.

Regizat chiar de fiul său, Jason Ferguson, documentarul este o poveste emoţionantă despre puterea extraordinară a memoriei. Ferguson îşi aminteşte în mod viu cariera sa, fiecare trofeu, fiecare înfrângere şi fiecare jucător.

De la propria carieră de jucător de succes şi marcator prolific de goluri pentru cluburile scoţiene, printre care şi Rangers, până la pasul înspre antrenorat şi conducerea lui Aberdeen în Cupa Cupelor şi, în cele din urmă, mutarea sa mai spre sud, pe Old Trafford.

După câţiva ani de test la United, a schimbat soarta clubului şi l-a condus la peste două decenii de succes. Sub îndrumarea lui Ferguson, Manchester United a câştigat o serie strălucitoare de trofee, inclusiv 13 titluri din Premier League, cinci Cupe ale Angliei şi două titluri de UEFA Champions League. A câştigat mai multe trofee decât orice alt manager din istoria fotbalului.

Filmul prezintă interviuri sincere cu Alex însuşi, soţia sa Cathy, cei trei fii ai săi, precum şi foşti colegi şi jucători de top, inclusiv Eric Cantona, Ryan Giggs şi Gordon Strachan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici