“Ready Player Two”, continuarea bestseller-ului “Ready Player One”, se lansează în noiembrie

  • “Ready Player One” a fost tradusă în 37 de limbi.
  • Adaptarea cinematografică făcută de Spielberg a încasat peste jumătate de miliard de dolari.
  • “Ready Player Two” va fi lansată pe 24 noiembrie.
413 afișări
Imaginea articolului “Ready Player Two”, continuarea bestseller-ului “Ready Player One”, se lansează în noiembrie

“Ready Player Two”, continuarea bestseller-ului “Ready Player One”, se lansează în noiembrie

Nu ştiu dacă ai citit cartea “Ready Player One”, însă probabil că ai văzut filmul.

Pentru Spielberg a fost filmul cu cele mai mari încasări de la “Indiana Jones şi regatul craniului de cristal”. Filmul a adus aproape 600 de milioane de dolari. Iar pentru Ernest Cline, autorul romanului a fost un success la fel de mare. Cartea a fost tradusă în 37 de limbi şi a rămas peste 100 de săptămâni pe lista bestseller-urilor din New York Times.

Am o veste bună pentru tine, “Ready Player Two”, se lansează pe 24 noiembrie. Titlul te lasă să înţelegi că ar putea fi o continuare a primei cărţi. Sau, cine ştie? Ernest Cline a fost destul de secretos cu detaliile, dar îţi spune că de la bun început a gândit cartea ca o trilogie. Alex a citit “Ready Player One”, a văzut şi filmul şi abia aşteaptă să pună mâna pe continuare.

Ernest Cline, autor “Ready Player One”:  Întotdeauna mi-am imaginat “Ready Player One” ca o trilogie şi a planificat poveşti pentru “Ready Player Two” şi “Ready Player Three” încă de când lucram la primul roman. Dar, la vremea aceea, era primul meu roman şi vroiam să fie o poveste de sine stătătoare. Nu-mi place când citeşti o carte şi simţi că eşti trişat la final, că trebuie să cumperi o altă carte ca să afli ce se întâmplă. Am vrut s-o închei frumos, dar să las loc şi pentru alte poveşti. 

Am citit cartea cu mult înanite de a fi film, sau idee despre film, mi s-a părut o idee super, cum a combinat toate easter-egg-urile, tot ce ţine de alte jocuri, filme, francize. Nu pot decât să fiu super-entuziasmat pentru “Ready Player Two”, sunt curios în ce direcţie va merge şi cred că loc de poveste e destul, deci abia aştept. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici