Un cunoscut actor britanic este căutat de 12 zile. El a dispărut într-o zonă montană din California

Autorităţile californiene au anunţat că nu au găsit nicio urmă a actorului Julian Sands, dispărut în urmă 12 zile. Bărbatul în vârstă de 65 de ani este căutat într-o zonă montană a Californiei.

747 afișări
Imaginea articolului Un cunoscut actor britanic este căutat de 12 zile. El a dispărut într-o zonă montană din California

Un cunoscut actor britanic este căutat de 12 zile. El a dispărut într-o zonă montană din California

Actorul britanic a dispărut pe 13 ianuarie în timp ce făcea o drumeţie în zona Baldy Bowl din Munţii San Gabriel, la nord de Los Angeles. Maşina lui a fost găsită în apropiere. Departamentul şerifului din comitatul San Bernardino a anunţat că au avut loc „numeroase" căutări terestre şi aeriene, potrivit BBC.

California a fost lovită recent de furtuni periculoase, dar autorităţile susţin că nu vor întrerupe căutările. Echipele de intervenţie nu au reuşit să ajungă în zonele înalte din cauza condiţiilor meteorologice.

În ultimele săptămâni, din zonă au fost făcute numeroase apeluri de urgenţă, iar turiştii au fost îndemnaţi să nu se aventureze pe traseele montane.

Născut în Yorkshire, Julian Sands a apărut în zeci de filme şi emisiuni TV. Rolul principal din filmul de dragoste „A Room With A View" din 1985 a fost cel care i-a adus faima la nivel mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici