Video Un urs a devenit vedetă după ce a dansat în faţa camerelor de filmat. Priveşte ce mişcări te învaţă uriaşul

  • Liniştea de pe potecile de munte a scos animalele sălbatice la liziera pădurilor
  • În Piatra Craiului au fost surprinse imagini rare cu urşi, lupi şi cocoşi de munte
  • Pentru a nu te întâlni cu sălbăticiunile fă gălăgie când urci pe traseele montane
3912 afișări

Când a dansat un urs ultima dată pentru tine? Ursul, botezat Ballo de rangerii din Parcul Naţional Piatra Craiului, a fost filmat în timp ce se scărpina de un brad, se ridica în doua labe şi pare că fiecare mişcare o face în paşi de dans.

Un altul, a descoperit camerele montate în zonă şi, pentru că s-a simţit spionat, a decis să le schimbe poziţia. Cocoşii de munte au dansat şi şi-au arătat penajul colorat pentru a fi admiraţi de tine, dar şi de femele.

În Parcul Naţional Piatra Craiului sunt 250 de capre neagre, 30 de urşi, dar şi lupi, râşi şi viezuri. Daca pleci în drumeţie, să vorbeşti sau să fluieri ca să-ţi faci simţită prezenţa şi să nu dai nas în nas cu sălbăticiunile care, pe cât sunt de frumoase, pe atât sunt de periculoase.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici