6 expresii pe care trebuie să le ştii dacă vrei să ţii pasul cu Generaţia Y

Tinerii Millennials sau Generaţia Y se află într-o continuă evoluţie, iar cei care doresc să ţină pasul cu ei trebuie să ştie neaparat aceste expresii, informează businessinsider.com.

12102 afișări
Imaginea articolului 6 expresii pe care trebuie să le ştii dacă vrei să ţii pasul cu Generaţia Y

6 cuvinte pe care trebuie să le ştii dacă vrei să vorbeşti la modă

1. On fleek: Este o expresie care arată perfecţiunea unui lucru. În traducere înseamna ”excelent”, ”foarte bine”, ”perfect”

Termenul a apărut în anul 2014, atunci când o tânără a exclamat că sprâncenele ei arată foarte bine. Fata a declarat ulterior că expresia i-a venit natural, informează businessinsider.com.

2. Bae: Acronim pentru ”Before Anyone Else” / ”Înaintea oricui”

Originea termenului este necunoscută, însă a apărut în Dicţionarul Urban în anul 2006. Expresia face referire la persoana iubită.

3. G.O.A.T.: Este un acronim pentru ”Greatest of All Time” / ”Cel mai bun din toate timpurile”

Acronimul a fost folosit prima dată de artistul LL Cool J, care şi-a denumit G.O.A.T. albumul din anul 2000. 

4. Netflix and chill: Această expresie este folosită atunci când inviţi pe cineva la tine pentru ceva mai mult decât un film sau un pahar de vin.

5. YOLO: Acronim pentru ”You Only Live Once” / ”Nu trăieşti decât o dată”

Cu toate că expresia este folosită încă din 2004, cântăreţul Drake a utilizat fraza în melodia foarte cunoscută, ”The Motto”

6. Yas: O exclamaţie de acceptare totală

A fost folosită de un fan înfocat al celebrei Lady Gaga, atunci când artista a ieşit dintr-o clădire din New York

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici