A apărut un sutien în valoare de 1 milion de dolari. Din ce este făcut şi cine l-a creat - FOTO

Un sutien în valoare de 1 milion de dolari a fost creat de o companie americană din statul Michigan.

1178 afișări
Imaginea articolului A apărut un sutien în valoare de 1 milion de dolari. Din ce este făcut şi cine l-a creat - FOTO

A apărut un sutien în valoare de 1 milion de dolari. Din ce este făcut şi cine l-a creat (Imagine: Lucian Alecu/Arhiva Mediafax Foto)

Sutienul de 1 milion de dolari a fost creat în liniştitul oraş Birmingham din statul Michigan, ce are o populaţie de circa 20.000 de locuitori, informează dailymail.co.uk.

Incluzând diamante de 500 de carate şi aur de 18 carate, el a fost creat de Birmingham Estate and Jewelry Buyers. Cei 40 de angajaţi ai acestei companii americane au avut nevoie de aproape un an pentru a-l confecţiona.

După modelul sutienului în valoare de 2,5 milioane de dolari - Fantasy Treasure Bra - purtat de modelul Miranda Kerr la o prezentare din 2011 a casei de modă Victoria's Secret, şi acest obiect de lenjerie intimă conţine diamante naturale, care sunt încrustate în fire din aur solid ce cântăresc 750 de grame, afirmă proprietarul companiei, Anthony Aubry.

"Diferenţa dintre sutienul nostru şi sutienul creat de casa Victoria's Secret constă în faptul că sutienul casei Victoria's Secret includea o ţesătură textilă, iar diamantele erau încrustate în ea. În cazul sutienului nostru nu există niciun fel de ţesătură textilă, diamantele sunt încrustate în aur masiv", a mai spus Anthony Aubry.

Aubry a precizat că sutienul a primit numele soţiei sale, Rita, iar preţul de vânzare al acestui articol vestimentar a fost fixat la 1 milion de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici