Actorul Rupert Friend s-a împuşcat în cap în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Hitman" - VIDEO

Actorul britanic Rupert Friend a suferit un accident pe platourile de filmare ale lungmetrajului "Hitman: Agent 47", împuşcându-se, din greşeală, în cap, informează contactmusic.com.

31078 afișări
Imaginea articolului Actorul Rupert Friend s-a împuşcat în cap în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Hitman" - VIDEO

Actorul Rupert Friend s-a împuşcat în cap în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Hitman" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic interpretează rolul principal în filmul bazat pe celebra serie de jocuri, dar Friend recunoaşte că abilităţile sale în mânuirea armelor nu sunt foarte bune, drept dovadă acesta s-a accidentat.

Din fericire, rana nu a fost serioasă, iar regizorul filmului, Aleksander Bach, va folosi înregistrarea video.

"M-am împuşcat în cap. Tragi în gol, dar armele aruncă alamă adevărată, cartuşe fierbinţi. Au cam 400 de grade. Cartuşele au ieşit, au atins pământul, au ricoşat şi m-au lovit la cap, care era descoperit", a declarat actorul pentru New York Post.

"A fost bine în cele din urmă, ceea ce mă surprinde, pentru că am mai avut răni la cap înainte şi au sângerat îngrozitor", a mai spus Friend.

Aceasta nu este prima dată când Friend se răneşte pe platourile de filmare. Anterior, actorul a suferit un accident în timp ce filma pentru serialul "Homeland" şi s-a ales cu o cicatrice pe gât, cauzată de o arsură.

"Hitman: Agent 47" este un nou film bazat pe celebra serie de jocuri. Rupert Friend este Agentul 47, un asasin neîntrecut în eliminarea ţintelor sale. Cea mai recentă misiune a sa o are în centrul atenţiei pe Katia, o tânără ce fuge de o organizaţie extrem de puternică, Sindicatul. Ce nu ştie agentul este că partenera sa îl va face să descopere lucruri incredibile despre propriul trecut, aruncându-l în acelaşi timp într-un conflict nimicitor cu misteriosul Sindicat, potrivit cinemagia.ro.

Rupert Friend, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebru pentru rolul Mr. Wickham din filmul "Mândrie şi prejudecată" din 2005. El a mai jucat rolul locotenentului Kurt Kotler în filmul "Băiatul cu pijamale în dungi/ The Boy in the Striped Pyjamas" (2008) şi rolul prinţului Albert din filmul "Tânăra Victoria/ The Young Victoria" (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici