Actriţa Julia Louis-Dreyfus, Elaine Benes din "Seinfeld", diagnosticată cu cancer/ MESAJUL emoţionant transmis de Joe Biden | VIDEO

Actriţa Julia Louis-Dreyfus, în vârstă de 56 de ani, cunoscută publicului din România mai ales pentru rolul său din Seinfeld,‏ a anunţat pe Twitter că suferă de cancer la sân.

2280 afișări
Imaginea articolului Actriţa Julia Louis-Dreyfus, Elaine Benes din "Seinfeld", diagnosticată cu cancer/ MESAJUL emoţionant transmis de Joe Biden | VIDEO

Actriţa Julia Louis-Dreyfus, Elaine Benes din "Seinfeld", a fost diagnosticată cu cancer la sân

„Una din opt femei este diagnosticată cu cancer la sân. Astăzi, eu sunt una dintre ele. Vestea bună este că am cel mai bun grup de susţinere, o familie şi nişte prieteni iubitori, dar şi o poliţă de asigurare fantastică. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, aşa că hai să luptăm împotriva tuturor cancerelor”, a transmis Julia Louis-Dreyfus.

 

După acest anunţ, actriţa a primit foarte multe mesaje de susţinere, inclusiv de la fostul vicepreşedinte american Joe Biden care a publicat pe Twitter o fotografie în care apare alături de Julia Louis-Dreyfus într-un clip publicitar pentru Cina Anuală a Corespondenţilor de la Casa Albă, filmare pe care cei doi au făcut-o în 2014.

 

Actriţa a primit diagnosticul la doar o zi după ce a câştigat cel de-al şaselea premiu Emmy pentru rolul Selina Meyer din serialul HBO "Vicepreşedinta/ Veep". 

"Dragostea şi sprijinul nostru merg spre Julia şi familia ei. Avem încredere că va trece cu bine de asta, cu tenacitatea ei obişnuită şi spiritul neînfricat, şi abia aşteptăm să se însănătoşească şi să revină la HBO pentru sezonul final din 'Veep", a transmis HBO, într-un comunicat.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici