Al Bano şi Paula Seling, în concert duminică, la Sala Palatului

Cântăreţul italian Al Bano şi artista română Paula Seling vor susţine un concert, duminică, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

476 afișări
Imaginea articolului Al Bano şi Paula Seling, în concert duminică, la Sala Palatului

Al Bano şi Paula Seling, în concert duminică, la Sala Palatului (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

O legendă a cântecului italian, Al Bano va cânta din nou pentru publicul român, însă pentru prima dată pe scena Sălii Palatului, într-un concert de minimum două ore, susţinut 100% live împreună cu band-ul său, alcătuit din instrumentişti de valoare, la care se vor adăuga trei voci deosebite în backing.

Din programul concertului de la Sala Palatului nu vor lipsi eternele sale hituri, dar şi cântece mai noi, în orchestraţii moderne, realizate de maestrul Alterisio Paoletti. După colaborările precedente de la Festivalul Callatis şi din alte concerte open air (Iaşi, Arad, Timişoara), Al Bano o va avea din nou invitată pe scenă pe Paula Seling, împreună cu care va interpreta partiturile susţinute iniţial de Romina Power în cântecele care au făcut istorie: "Felicita", "Sempre, sempre", "Ci sară", "Sharazan", "Liberta".

Artistul italian se menţine în actualitate, chiar în acest an înregistrând din nou un succes la Festivalul de la San Remo. În 1967, Al Bano a semnat cu prestigioasa casa de discuri EMI, iar primul său single, "Nel sole", s-a vândut în 1,3 milioane de exemplare. A urmat o carieră internaţională fulminantă - 165 de milioane de albume vândute (26 de discuri de aur şi 8 discuri de platină), milioane de fani şi turnee în toată lumea, din Japonia în Rusia şi din Europa în Statele Unite sau America de Sud.

"O cântăreaţă excepţională, Paula Seling, cu care sunt fericit să cânt împreună de fiecare dată când am ocazia. Orice popor s-ar mândri cu o artistă ca ea", spune Al Bano despre Paula Seling:

La rândul său, Paula Seling afirmă: "Aş fi ipocrită dacă aş spune că nu am emoţii şi acum, la al nu ştiu câtelea concert împreună cu Al Bano şi la al mult mai multelea concert din viaţa mea. Dar emoţiile sunt, de cele mai multe ori, stimulatoare. Pot să spun, fără nicio rezervă, că la fiecare cântare mă încearcă puţin teama, dar şi entuziasmul şi chiar fericirea. Alăturarea de un mare artist, cum este Al Bano, nu poate decât să sporească aceste senzaţii".

Al Bano a susţinut mai multe concerte în România. În 2009, el a primit şi titlul de Ambasador Onorific al Bucureştiuluil, de la primarul general Sorin Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici