Aleea "Michael Jackson"a fost inaugurată în Herăstrău - VIDEO

Aleea "Michael Jackson", numită astfel în memoria regretatului artist, a fost inaugurată sâmbătă, în ziua în care acesta ar fi împlinit 51 de ani, în parcul Herăstrău, în prezenţa primarului Capitalei, Sorin Oprescu, şi a circa 500 de fani care s-au adunat pentru a-i aduce un omagiu cântăreţului.

1420 afișări
Imaginea articolului Aleea "Michael Jackson"a fost inaugurată în Herăstrău - VIDEO

Aleea "Michael Jackson"a fost inaugurată în Herăstrău - VIDEO

O placă comemorativă a fost dezvelită pentru a inaugura aleea din parcul bucureştean, într-o ceremonie organizată la intrarea Arcul de Triumf, la care a participat primarul Capitalei. Întrebat dacă, în calitate de admirator al lui Michael Jackson, a încercat vreodată să-i imite mişcările de dans, Sorin Oprescu a glumit: "Le fac în continuare, mai ales atunci când am şedinţă de consiliu".

Cei circa 500 de fani strânşi pe aleea care acum poartă numele starului, mulţi dintre ei îmbrăcaţi astfel încât să amintească de fabuloasele costumaţii ale lui Michael Jackson, au cântat şi au dansat pe muzica acestuia, ProFM, MTV şi Nova Music/Sony Music pregătindu-le un program inedit: pe un ecran special amplasat în parc au fost difuzate imagini din concertul susţinut de Michael Jackson în Bucureşti, în 1992, precum şi videoclipuri ale megastarului.

Evenimentul este urmarea unei campanii iniţiate de ProFM, pe 6 iulie, pentru ca o alee din parcul Herăstrău din Bucureşti să primească numele starului. Timp de aproximativ o lună, fanii lui Michael Jackson au intrat pe www.profm.ro şi au semnat petiţia "Michael's Way". S-au strâns 19.000 de adeziuni care au ajuns pe masa primarului general al Municipiului Bucureşti. Sorin Oprescu a fost de acord cu denumirea unei alei din Herăstrău după numele regelui muzicii pop.

Evenimentul de inaugurare a Aleii "Michael Jackson" în parcul Herăstrău a fost difuzat integral, începând cu ora 18.00, pe www.stirileprotv.ro, www.profm.ro şi www.mtv.ro.

Tot ca un gest de solidaritate faţă de sutele de mii de oameni care l-au iubit pe Michael, ProFM a creat un radio online dedicat megastarului: ProFM Michael Jackson. La acest post de radio, fanii starului pot asculta 24 de ore din 24 exclusiv muzica lui.

Video Stirileprotv.ro

Michael Jackson a murit din cauza unei doze letale dintr-un anestezic puternic - propofol -, potrivit unui mandat de percheziţie făcut public în 24 august, în oraşul Houston (Texas), unde sunt mai multe birouri ale medicului personal al starului, Conrad Murray, suspectat de omucidere.

Totodată, reprezentanţii Institutului de Medicină Legală din Los Angeles au spus, vineri, într-o declaraţie de presă, că în urma autopsiei s-a constatat că decesul lui Michael Jackson este omucidere şi a inclus o combinaţie de mai multe substanţe, potrivit CNN.com. Reprezentanţii Institutului au precizat că Michael Jackson a murit în urma unei "intoxicaţii profunde cu propofol".

"Printre alte cauze ale decesului: efectul în urma substanţelor benzodiazepine", se mai arată în declaraţia legiştilor, citată de CNN. Lorazepam, midazolam şi diazepam sunt cele mai cunoscute substanţe din clasa benzodiazepinelor.

Michael Jackson a murit din cauza unei doze letale dintr-un anestezic puternic - propofol -, potrivit unui mandat de percheziţie făcut public în 24 august, în oraşul Houston (Texas), unde sunt mai multe birouri ale medicului personal al starului, Conrad Murray, suspectat de omucidere.

Familia Jackson a anunţat, în data de 21 august, că înmormântarea starului, programată iniţial pe 29 august - ziua în care acesta ar fi împlinit 51 de ani -, la cimitirul Forest Lawn-Glendale din Los Angeles, va fi amânată pentru 3 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici