Andreea Marin îşi prezintă casa, miercuri, în emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV - FOTO

Andreea Marin îşi va prezenta casa în ediţia de miercuri a emisiunii "La Măruţă", difuzată de la ora 17.30, la Pro TV, informează televiziunea.

3219 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin îşi prezintă casa, miercuri, în emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV - FOTO

Andreea Marin îşi prezintă casa, miercuri, în emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV

În prima ediţie a emisiunii "La Măruţă", care a fost difuzată luni, telespectatorii Pro TV au fost invitaţi la un show special. Victor Slav şi Bianca Drăguşanu, cuplul momentului, au venit pe Happylica lui Măruţă pentru a face dezvăluiri despre nunta lor, care va avea loc pe 29 septembrie. Cei doi au vorbit despre locul unde au decis să se căsătorească, despre verighetele pe care le-au ales, dar şi despre invitaţiile de nuntă.

Mai mult decât atât, cei doi le-au oferit telespectatorilor "La Măruţă" o invitaţie dublă la petrecerea de nuntă, care se va desfăşura într-un centru luxos. Pe pagina de Facebook "La Măruţă" utilizatorii sunt invitaţi să voteze între două modele de invitaţie şi să spună de ce îşi doresc să participe la nunta lui Victor şi a Biancăi. Cel mai original comentariu va primi o invitaţie dublă la cea mai aşteptată nuntă a anului.

Victor şi Bianca au mai povestit "La Măruţă" că vor avea două perechi de naşi, pe Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo, dar şi pe prietenii lor, Monica şi Cristi Glodean. În ceea ce priveşte petrecerea, cei doi au spus că îşi vor delecta invitaţii atât cu un colţ cu dulciuri dietetice, dar şi cu purceluşi la proţap şi cadâne care vor dansa şi vor încinge atmosfera. Bianca a mai spus că a probat mai multe rochii de mireasă pentru fericitul eveniment şi că deocamdată nu a făcut alegerile finale.

Tot în prima ediţie "La Măruţă" celebrii acrobaţi de la Cirque du Soleil au luat cu asalt platoul de la Pro TV şi au oferit un spectacol cu adevărat uluitor.

Momentul i-a impresionat pe toţi cei prezenţi, care preţ de câteva minute au avut senzaţia că se află la unul dintre renumitele show-uri oferite de Cirque du Soleil şi apreciate în lumea întreagă.

Şi trupa Vama a fost alături de Măruţă în prima ediţie din sezon, în vreme ce Nea Marin, spaima vedetelor la "Serviţi, vă rog!", a fost răzbunat din plin printr-o farsă de zile mari.

Vedete care au fost chinuite şi puse la treabă de Nea Marin au venit "La Măruţă" pentru a-i face o surpriză şi pentru a se răzbuna. După ce acesta a trebuit să danseze în vreme ce toate vedetele îl "dezmierdau" cu nuieluşe, Nea Marin a rămas suspendat aproape toată emisiunea pe un candelabru, la înălţime.

Pe de altă parte, în ediţia de marţi, telespectatorii Pro TV vor vedea în exclusivitate "La Măruţă" imagini de la "petrecerea turtei", organizată pentru Maria, fiica Ralucăi şi a lui Pepe. Iar Alexandra Stan va apărea într-o ipostază inedită: vara aceasta a participat ca domnişoară de onoare şi naşă la două evenimente importante din viaţa ei, despre care a vorbit doar "La Măruţă".

Totodată, vedetele vin miercuri "La Măruţă" să arate cât de talentate sunt.

Prezentatorul de la Pro TV reia şi în acest sezon rubrica prin care vedetele arată că ar putea face faţă cu brio unui show de talente. După ce a mărturisit echipei "La Măruţă" că este pasionată şi că are talent la decoratţunile interioare, Andreea Marin este "special guest" în juriul "Vedetele au talent" şi îşi prezintă "La Măruţă" casa. În ce stil a ales vedeta să îşi decoreze căminul, cum arată interiorul casei sale şi care sunt obiectele de suflet, telespectatorii Pro TV vor vedea miercuri, de la 17.30, "La Măruţă". În aceeaşi emisiune, Nico, Rona Hartner şi Cabral îşi vor etala şi ei talente ascunse, pe care nimeni nu le bănuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici