Antonio Banderas va regiza un thriller psihologic cu accente SF

Antonio Banderas va regiza cel de-al treilea film din cariera sa, intitulat "Solo", un thriller psihologic cu accente SF, care spune povestea unui colonel spaniol ce suferă o traumă după un conflict, informează Variety.

115 afișări
Imaginea articolului Antonio Banderas va regiza un thriller psihologic cu accente SF

Antonio Banderas va regiza un thriller psihologic cu accente SF (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pelicula "Solo" va fi produsă de casa de producţie a lui Antonio Banderas Green Moon, iar scenariul este semnat de Erik Jendresen.

Vertice 360 se va ocupa de distribuţia filmului în Spania şi va deţine, în colaborare cu Green Moon, drepturile de vânzare internaţionale.

"Solo", cel de-al treilea film al lui Banderas după "Crazy in Alabama" (1999) şi "Summer Rain" (2006), va fi realizat în limba engleză, dar distribuţia va fi formată din actori spanioli. "Din păcate, pentru a putea ajunge pe pieţele internaţionale, trebuie să filmezi în engleză", a declarat Banderas.

Filmările pentru "Solo" vor începe în 2011, pelicula urmând să fie lansată în 2012. Potrivit lui Banderas, bugetul producţiei este de aproximativ 10 milioane de euro.

În prezent, Antonio Banderas lucrează alături de regizorul Pedro Almodovar la lungmetrajul "La piel que habito". Antonio Banderas este implicat în acest proiect la 20 de ani de la precedenta sa colaborare cu Almodovar, în "Leagă-mă strâns/ Átame!". Prima colaborare dintre Antonio Banderas şi Pedro Almodovar datează din 1982, când cei doi au filmat comedia "Labirintul pasiunilor", pe vremea când actorul avea doar 22 de ani.

Antonio Banderas a jucat şi în "Femei în pragul unei crize de nervi/ Mujeres al borde de un ataque de nervios", tot de Pedro Almodóvar, film lansat pe marile ecrane în 1988.

În ultimii ani, Antonio Banderas, căsătorit cu actriţa americană Melanie Griffith, a jucat în special în producţii hollywoodiene, notabil fiind rolul pe care l-a făcut în "Masca lui Zorro".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici