Armand Assante şi echipa filmului The Wanderers - Vânătorul de spirite vin la Cinema City pentru o vizionare excepţională alături de publicul bucureştean

Vineri, 20 aprilie, ARMAND ASSANTE vine la Cinema City în AFI Cotroceni pentru o întâlnire specială a spectatorilor cu echipa filmului Vânătorul de spirite care are premiera în acest week end.

1395 afișări
Imaginea articolului Armand Assante şi echipa filmului The Wanderers - Vânătorul de spirite vin la Cinema City pentru o vizionare excepţională alături de publicul bucureştean

Armand Assante şi echipa filmului The Wanderers - Vânătorul de spirite vin la Cinema City pentru o vizionare excepţională alături de publicul bucureştean

Proiecţia specială la Cinema City AFI Cotroceni începe la ora 20.30 şi este precedată, de la ora 19.30, de o degustare de vin pentru toti spectatorii plătitori de bilet, alaturi de Armand Assante, Lior Ashkenazi, Dragoş Buliga, Oana Marcu, Alexandra Apetrei şi o parte importantă a echipei filmului Vânătorii de spirite.

Bucurestenii au astfel ocazia rară de a se întâlni cu unul dintre cei mai populari actori americani, cu peste 120 de filme în portofoliu, patru nominalizari la Globurile de aur şi un premiu EMMY.

Celebru în toată lumea pentru rolurile de mafiot italian din filmele americane (seria HBO Gotti sau filmul Hoffa, unde l-a avut partener pe Jack Nicholson), Armand Assante a recunoscut de multe ori că este un mare admirator al României şi al cinematografiei noastre. De altfel, aceasta este a doua colaborare cu o producţie românească, la 10 ani distanţă de la premiera filmului ”California Dreamin.”

Vineri seara Armand Assante se va afla la Cinema City alături de întreaga distribuţie străină a filmului care îi mai include pe Lior Ashkenazi (premiul de interpretare la Festivalul de film de la Veneţia pentru filmul Foxtrot) si pe actorul coreean Sun Ho Jae, dar şi alături de regizorul Dragoş Buliga ( Las Fierbinţi, Ai Noştri, O săptămână nebună) precum şi o parte din distribuţia română, Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Claudiu Bleonţ, Bogdan Nechifor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici