Au mers împreună la Oscar, dar s-au despărţit după. Gala le-a adus ghinion? - GALERIE FOTO

Sandra Bullock şi Jesse James, Kate Winslet şi Sam Mendes, Reese Witherspoon şi Ryan Philippe sau Leonardo di Caprio şi Gisele Bündchen se numără printre cuplurile care au apărut la premiile Academiei de film americane afişând imaginea unor relaţii stabile. Însă, la scurt timp după marele eveniment cinematografic s-au despărţit.

111 afișări
Imaginea articolului Au mers împreună la Oscar, dar s-au despărţit după. Gala le-a adus ghinion? - GALERIE FOTO

Kate Winslet şi soţul ei, regizorul Sam Mendes, au anunţat că s-au despărţit, după o căsătorie care a durat şapte ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sandra Bullock a obţinut Oscarul anul acesta pentru cel mai bun rol principal feminin, pentru partitura din "The Blind Side", la cea de-a 82-a ediţie a premiilor, care a avut loc pe 7 martie, la Los Angeles.

Miercuri, revista americană In Touch a publicat un articol intitulat "The Ultimate Betrayal", bazat pe interviul acordat acestei publicaţii de o tânără americancă, modelul Michelle "Bombshell" McGee, care susţine că a avut o aventură de 11 luni cu Jesse James, în timp ce Sandra Bullock participa la filmările pentru lungmetrajul "The Blind Side".

Sandra Bullock a părăsit reşedinţa unde a locuit în ultimii cinci ani împreună cu soţul ei, Jesse James.

Kate Winslet a primit premiul Oscar în 2009 pentru rolul din "Cititorul/ The Reader". În discursul de acceptare actriţa a mulţumit minunatului soţ şi celor doi copii: "m-au lăsat să fac ceea ce iubesc şi mă iubesc pentru felul meu de a fi"

În urmă cu câteva zile, la o săptămâna de la Gala Oscar 2010, actriţa britanică Kate Winslet şi soţul ei, regizorul Sam Mendes, au anunţat că s-au despărţit, după o căsătorie care a durat şapte ani. Aceasta a fost cea de-a doua căsnicie pentru Kate Winslet. Actriţa a divorţat în 2001 de primul ei soţ, asistentul de regie Jim Threapleton, după o căsnicie care durase trei ani.

Winslet a primit şi un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes.

Sam Mendes, în vârstă de 44 de ani, este un regizor britanic cunoscut atât în domeniul cinematografiei, cât şi în cel al teatrului. Mendes a primit Oscarul pentru regie în 1999, pentru filmul său de debut, "American Beauty".

În 2008, George Clooney, nominalizat la premiile Academiei de film americane pentru rolul din Michael Clayton, a apărut pe covorul roşu împreună cu Sarah Larson. După trei luni de la Gala Oscar, cei doi s-au despărţit.

Tot în 2008, Anne Hathaway a apărut pe covorul roşu cu iubitul cu care avea o relaţie de trei ani, omul de afaceri italian Raffaello Follieri. Cei doi păreau un cuplu foarte fericit. Însă, în iunie acelaşi an, după ce fundaţia caritabilă a lui Follieri a stârnit interesul poliţiei pentru investigaţii, actriţa a pus punct relaţiei.

Reese Witherspoon a primit premiul Oscar pentru rolul din "Walk the Line: Povestea lui Johnny Cash" la ediţia din 2006 a premiilor Academiei americane de film, mulţumind în discursul său "minunatului soţ", actorul Ryan Philippe. La câteva luni după Gala Oscar, cei doi au anunţat că se despart. Reese Witherspoon şi Ryan Phillippe au divorţat în 2007, după opt ani de căsnicie. Cei doi actori au împreună doi copii, Ava Elizabeth şi Deacon Reese.

În 2005, Leonardo di Caprio, nominalizat la premiile Oscar pentru partitura sa din "The Aviator", a apărut pe covorul roşu împreună cu fotomodelul Gisele Bündchen, cei doi afişând, normal, imaginea unui cuplu foarte stabil. În noiembrie 2005, după aproape şase ani de certuri şi împăcări, cei doi s-au despărţit.

În 2001, Julia Roberts a fost însoţită de Benjamin Bratt când a câştigat Oscar-ul pentru partitura sa din Erin Brockovich. În iunie 2001, după o relaţie de aproape patru ani, cei doi au anunţat că se despart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici