Automobilele de epocă din Ţiriac Collection pot fi vizualizate printr-o aplicaţie gratuită pe mobil

Galeria Ţiriac Collection a lansat, marţi, o aplicaţie dedicată pentru smartphone disponibilă gratuit pentru sistemele de operare iOS şi Android.

1021 afișări
Imaginea articolului Automobilele de epocă din Ţiriac Collection pot fi vizualizate printr-o aplicaţie gratuită pe mobil

Automobilele de epocă din Ţiriac Collection pot fi vizualizate printr-o aplicaţie gratuită pe mobil

Aplicaţia facilitează vizualizarea a peste 170 dintre modelele auto şi moto expuse în spaţiul consacrat - Galeria Ţiriac Collection - din Otopeni.

Potrivit promotorilor, aplicaţia mobilă este disponibilă pentru sistemele de operare iOS şi Android şi poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro. Aceasta permite vizitarea virtuală a galeriei şi explorarea 360° a exponatelor în exterior, cât şi în interior, în cazul celor mai relevante dintre ele.

„Odată cu lansarea Ţiriac Collection Mobile App, vizitatorii galeriei vor beneficia de wi-fi gratuit pentru a descărca aplicaţia care poate fi folosită şi ca audio-guide în incintă, prin scanarea QR Code-urilor afişate în dreptul unităţilor expuse. Acest serviciu va fi disponibil, de asemenea, în autobuzul pus gratuit la dispoziţia grupurilor organizate de copii care vizitează galeria”, se arată într-un comunicat.

Totodată, prin crearea aplicaţiei mobile, Ţiriac Collection îşi propune să atragă mai mulţi turişti străini, care pot astfel să înţeleagă mai bine unicitatea obiectivului în momentul în care îşi planifică itinerariul în România.

Procesul de dezvoltare a aplicaţiei a durat aproxmativ trei luni, perioadă în care au fost prelucrate peste 35.000 de imagini şi 180 de fişe cu detalii tehnice şi descrieri ale maşinilor.

Ţiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reuneşte modele auto şi moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât şi de ultimă generaţie, aparţinând celor mai importanţi producători auto din lume. Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10.00-19.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici