Cele 10 legi pe care Regina Elisabeta a II-a are voie să le încalce

Regina Elisabeta a II-a se află sub ochii presei încă din cele mai vechi timpuri. Cu toate astea, are dreptul să nu urmeze toate legile. Potrivit Brightside, iată o listă cu 10 legi pe care Regina le poate încălca.

4246 afișări
Imaginea articolului Cele 10 legi pe care Regina Elisabeta a II-a are voie să le încalce

Cele 10 legi pe care Regina Elisabeta a II-a le încalcă

Nu trebuie să ţintă cont de limita de viteză. Până acum, nu am văzut-o pe regină să conducă cu viteză. Şi, deşi poate face asta oriunde în ţară, până acum nu a abuzat de această putere.

Nu are nevoie de permis de conducere. Nu doar că nu are nevoie de permis de conducere, dar nu este necesar nici să ia lecţii sau să treacă vreun test. Cu toate astea, este o şoferiţă pricepută, mai ales că a fost şofer de ambulanţă în timpul războiului.

Nu are nevoie de paşaport. Şi în acest caz, povestea este asemănătoare cu cea a permisului de conducere. Majestatea sa nu are nevoie de paşaport, iar acest lucru nu o va împiedica să călătorească. Esta una dintre puţinele persoane care nu are nevoie de un act de identitate oficial.

Are dreptul să vandalizeze orice proprietate. În cazul unei urgenţe, Regina are dreptul de a sparge, de a pătrunde sau de a distruge orice proprietate.

Nu este nevoită să plătească taxe. Toţi cetăţenii din Marea Britanie plătesc taxe în funcţie de câştiguri. Regina însă este o excepţie a acestei legi. Cu toate astea, în mod voluntar, a plătit taxe încă din 1992.

Poate porni un război. Din punct de vedere tehnic, Regina Elisabetha poate declara război oricărei ţări în orice moment. Practic, desigur, aceste decizii sunt luate de Parlament, dar este nevoie în mod oficial de permisiunea Reginei.

Citeşte continuarea pe ONE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici