Băsescu l-a adus la botez cu Dusterul pe finul său, fiul Prinţului Paul - VIDEO, GALERIE FOTO

Preşedintele Traian Băsescu l-a adus sâmbătă, la biserică, pe cel de-al optulea fin, Carol Ferdinand, cu autoturismul Dacia Duster, în timpul primei părţi a slujbei de botez, fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia neoprindu-se din plâns în pofida eforturilor părinţilor săi şi ale Mariei Băsescu.

332 afișări
Imaginea articolului Băsescu l-a adus la botez cu Dusterul pe finul său, fiul Prinţului Paul - VIDEO, GALERIE FOTO

Băsescu l-a adus la botez cu Dusterul pe finul său, fiul Prinţului Paul (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Şeful statului a coborât din Duster, avându-l în braţe pe Carol Ferdinand, fiul prinţului Paul de România şi al prinţesei Lia. Copilul era îmbrăcat în port popular, cu pantalonaşi şi ie de in, cu modele populare, dar şi cu opincuţe maron din piele. Traian Băsescu a venit la Biserica Domniţa Bălaşa, unde a avut loc botezul, însoţit de soţia sa, Maria, şi de fiicele sale, Ioana şi Elena.

În timpul primei părţi a slujbei, Carol Ferdinand a început să plângă, speriat probabil de bliţurile fotografilor prezenţi, dar şi de agitaţia din jurul său. Încercările părinţilor de a-l linişti pe micuţ au fost în zadar. "Nu vrea suzetă", le-a şoptit preşedintele acestora, în timp ce încercau să-l liniştească pe copil. Şi Maria Băsescu a încercat să-l liniştească pe copil luându-l în braţe, dar fără succes.

Slujba a fost oficiată de un sobor format din şase preoţi.

"Plânge, ca orice copil. (…) A fost foarte cuminte pentru un copil care iese prima oară în aglomeraţie şi nu-i obişnuit cu agitaţia. S-a speriat de bliţuri, în primul rând. N-a văzut atâtea bliţuri de când e pe lume şi probabil şi vocile preoţilor puternice…", a declarat după slujbă preşedintele Băsescu.

El a mai spus că micul Carol Ferdinand este al optulea fin de botez şi că a boteza este un lucru creştinesc.

"Nu e nici de înrudire, nici de altceva, e un lucru creştinesc", a continuat şeful statului.

Video stirileprotv.ro

Întrebat când va deveni bunic, Băsescu i-a îndemnat râzând pe jurnaliştii prezenţi să se adreseze fiicelor sale pentru a primi un astfel de răspuns.

Printre participanţii la botez s-au numărat fostul şef SIE, Ioan Talpeş, ministrul Economiei, Adriean Videanu, Monica Tatoiu, designerul Cătălin Botezatu şi şeful ANI, Cătălin Macovei, prinţesa Lalla Joumala Alaoui, ambasadoarea Marocului în Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici