Bild, cel mai citit cotidian din Germania, nu va mai publica imagini cu femei goale pe prima pagină

Cotidianul Bild, cel mai citit din Germania, a anunţat, vineri, că va spune adio playmate-urilor care, începând din 1984, apăreau pe prima pagină a publicaţiei, această decizie fiind luată de bărbaţii din redacţie, singurii care au lucrat joi, de Ziua Internaţională a Femeii.

653 afișări
Imaginea articolului Bild, cel mai citit cotidian din Germania, nu va mai publica imagini cu femei goale pe prima pagină

Bild, cel mai citit cotidian din Germania, nu va mai publica imagini cu femei goale pe prima pagină (Imagine: www.bild.de)

"Poate că este un pas mic pentru femei, dar este un pas mare pentru Bild şi pentru toţi bărbaţii din Germania: Bild renunţă la fata goală de pe prima pagină", anunţă acest cotidian popular pe prima pagină a sa.

"Eu sunt ultima", declară Eva, un model polonez, care pozează ţinându-şi în ambele mâini sânii generoşi.

Cotidianul Bild a publicat pe prima pagină fotografiile a peste 5.000 de femei tinere, goale, începând din 1984.

Bild şi-a declarat intenţia de a rămâne sexy, însă "în paginile interioare".

Cotidianul Bild este editat de publisherul Axel Springer şi apare de luni până sâmbătă, într-un tiraj zilnic de peste 2.700.000 de exemplare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici