Bouchard, calvarul unui talent care a pierdut totul în tenis. Ce se ascunde în spatele zâmbetului din şedinţele foto sexy | GALERIE FOTO, VIDEO

Considerată, în urmă cu doar doi ani, una dintre sportivele cele mai "marketabile" la nivel mondial, Eugenie Bouchard trăieşte un adevărat calvar nu doar pe terenul de tenis, acolo unde se zbate dincolo de prima sută mondială, ci şi în ceea ce priveşte contractele de sponsorizare.

3298 afișări
Imaginea articolului Bouchard, calvarul unui talent care a pierdut totul în tenis. Ce se ascunde în spatele zâmbetului din şedinţele foto sexy | GALERIE FOTO, VIDEO

Bouchard, calvarul unui talen care a pierdut totul în tenis. Ce se ascunde în spatele zâmbetului din şedinţele foto sexy | GALERIE FOTO, VIDEO

GALERIE FOTO AICI

New York Times a publicat, sâmbătă, un amplu articol în care pune sub lupă stiuaţia jucătoarei în vârstă de 24 de ani: frumoasa 'Genie' a pierdut bani, sponsori şi oameni din staff, iar declinul pare a fi fără de sfârşit. Protagonista unor episoade controversate, descrisă de colege prin cuvinte precum 'ciudată' sau 'diferită', jucătoarea din Canada are cel puţin şase motive de îngrijorare.

1. Agentul John Tobias a refuzat să o mai reprezinte: 'Nu a fost de comun acord'

John Tobias, agentul care o reprezenta pe Eugenie Bouchard din partea LTA (n.r. - The Global Sports Marketing Agency - una dintre cele mai importante companii de profil de pe piaţă), a decis să pună punct colaborării. "Nu am fost de acord cu modul în care au fost făcute anumite lucruri, aşa că am simţit că este cel mai bine ca ea să găsească pe altcineva", a declarat Tobias, în timp ce Bouchard expedia rapid subiectul după înfrângerea din primul tur de la Indian Wells - 'despărţirea nu a fost de comun acord'.

2. Căutarea continuă: 4+

Începând cu 2014, anul în care juca prima şi singura sa finală de turneu de Mare Şlem, la Wimbledon, după ce o învingea pe Simona Halep, Eugenie Bouchard a schimbat numai puţin de patru agenţii de management sportiv - un număr neobişnuit de mare pentru un interval atât de scurt - după cum punctează New York Times. În această perioadă, Bouchard a ajuns şi pe mâinile celor de la Lagardere, dar şi la WME / IMG.

3. De la Rolex, a ajuns să facă reclame la firme minuscule

Mărul discordiei dintre Bouchard şi agentul său este decizia de imagine luată recent de jucătoarea în vârstă de 24 de ani. Picătura care a umplut paharul a venit în ultimele două săptămâni, în care Bouchard ar fi semnat două contracte mărunte, fără ştirea agentului său. 'Genie' a decis de capul ei să promoveze un e-book despre cripto-monede şi nişte tablete energizante gumate marca Neuenergy. Este un regres evident faţă de numele aflate până acum în portofoliul lui Bouchard - precum producătorul de ceasuri elveţiene - Rolex sau firma de echipamente audio - Beats.

Singura lovitură dată de Bouchard în acest an: la jumătatea lunii februarie, a fost protagonista unei şedinţe foto foarte sexy pentru Sports Illustrated.

 

 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici