Reacţia lui Jennifer Aniston la gluma făcută de Brad Pitt pe scenă la Globurile de Aur. VIDEO

Brad Pitt fost premiat la gala Globurilor de Aur de anul acesta pentru rolul din filmul „Once Upon a Time in Hollywood”, şi a strecurat în discursul de acceptare o glumă căreia fosta soţie Jennifer Aniston nu i-a putut rezista. Reacţia acesteia a devenit virală, arată Harper's Bazaar.

3387 afișări
Imaginea articolului  Reacţia lui Jennifer Aniston la gluma făcută de Brad Pitt pe scenă la Globurile de Aur. VIDEO

Sursa: Profimedia

Brad Pitt s-a remarcat în seara decernării Globurilor de Aur, nu numai prin câştigarea premiului pentru cel mai bun rol secundar masculin în lungmetrajul regizat de Quentin Tarantino "Once Upon A Time In Hollywood", ci şi printr-un deosebit simţ al umorului, a relatat Harper's Bazaar. În timpul discursului său de acceptare, actorul a făcut o glumă la care publicul a râs în hohote, în frunte cu Jennifer Aniston, fosta soţie a laureatului.
 
Actorul a adresat mulţumiri celor care l-au susţinut şi care i-au fost aproape, acordându-le un loc special părinţilor lui. "Vreau neapărat să îi salut pentru că, hei, s-au întors în Ozarks. Am vrut să o aduc pe mama, dar toată lumea ar fi crezut că e partenera mea", a glumit el.
 
Reacţia lui Jennifer Aniston a fost surprinsă de camerele de filmat, fosta soţie a actorului arătându-se amuzată şi emoţionată în acelaşi timp.
 
Nu este de mirare că toate privirile s-au abătut asupra celor doi foşti iubiţi. În ciuda despărţirii puternic mediatizate din anii 2000, totul pare să fie în regulă între ei în prezent. Pitt chiar îi menţionase numele fostei soţii în cursul aceleiaşi zile, în timpul interviurilor de pe covorul roşu. „Este o bună prietenă. Pentru ea ar fi a doua cea mai importantă reuniune a anului. Aici mă refer la <<Friends>>".
 
Nominalizat de şase ori la premiile Globul de Aur, Brad Pitt a mai primit trofeul în 1996, pentru „Twelve Monkeys".
La acelaşi premiu au mai fost nominalizaţi anul acesta Tom Hanks, pentru „A Beautiful Day in the Neighborhood", Al Pacino, pentru „The Irishman", Joe Pesci, pentru „The Irishman", şi Anthony Hopkins, „The Two Popes".
Anul trecut, premiul i-a revenit lui Mahershala Ali, pentru rolul din „Green Book".
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici