Cântăreaţa Katy Perry îşi doreşte un copil

Cântăreaţa americană Katy Perry le-a spus prietenilor ei că îşi doreşte să aibă un copil şi consideră că nu este nevoie să fie implicată într-o relaţie pentru a deveni mamă.

259 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Katy Perry îşi doreşte un copil

Katy Perry (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Katy Perry, care s-a despărţit de cântăreţul John Mayer în februarie, după o relaţie de doi ani, le-a mărturisit prietenilor că îşi doreşte să devină mamă. Perry şi Mayer au început o relaţie în iunie 2012, la mai puţin de un an după ce cântăreaţa americană divorţase de actorul britanic Russell Brand, după o căsnicie care a durat 14 luni, informează contactmusic.com.

"Katy vrea copii cât mai curând posibil. Ea nu vorbeşte despre noi iubiţi atât de mult ca despre a găsi un bărbat şi a rămâne însărcinată, fără să se gândească la căsătorie", a declarat o sursă pentru site-ul RadarOnline.com.

Katy Perry, în vârstă de 29 de ani, a devenit celebră cu o serie de piese pop foarte populare, precum "Teenage dream", "Firework", "California Gurls", "E.T.", "Hot N Cold" şi "I Kissed a Girl", extrase de pe albumul ei de debut "One Of The Boys" din 2008 şi de pe albumul "Teenage Dream" din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici