Cântăreţul Michael Bublé a devenit din nou tată

Cântăreţul canadian Michael Bublé a devenit tată pentru a treia oară, soţia sa, actriţa argentiniană Luisana Lopilato, născând o fetiţă, informează purepeople.com

587 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Michael Bublé a devenit din nou tată

Cântăreţul Michael Bublé a devenit din nou tată

Informaţia a fost făcută publică joi, de Lopilato, pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram. Actriţa a publicat şi o fotografie cu o mână a fetiţei, al cărei nume este Vida Amber Betty.

Naşterea de miercuri vine după un episod dureros din viaţa cuplului, care mai are doi copii, Noah, în vârstă de patru ani, şi Elias, în vârstă de doi ani.

În 2016, Noah a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

Bublé, în vârstă de 42 de ani, şi-a întrerupt orice activitate artistică pentru a fi alături de micuţ, care, în prezent, se simte bine.

Michael Bublé şi Luisana Lopilato, în vârstă de 30 de ani, s-au căsătorit în martie 2011.

Cântăreţul, care a devenit cunoscut pe plan internaţional graţie unor piese precum "Haven't Met You Yet", "Home" şi "Save the Last Dance for Me", a primit de-a lungul carierei mai multe premii, printre care patru Grammy. Michael Bublé a vândut peste 75 de milioane de albume la nivel mondial.

Luisana Lopilato a apărut în câteva seriale de televiziune sud-americane, printre care "Chiquititas, la historia" şi "Rebelde Way", şi a lucrat în trecut ca model.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici