- Home
- Life-Inedit
- CLUJ-NAPOCA, (08.09.2013, 16:00)
- Adina Oşan , Vasile Magradean
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cât de grea a fost cea mai mare porţie de varză a la Cluj gătită în România - FOTO
Cea mai mare porţie de varză a la Cluj din România, de peste 400 de kilograme, a fost gătită, duminică, de o echipă de bucătari, la un concurs internaţional în aer liber, publicul prezent fiind servit cu peste 2.000 de caserole cu această mâncare tradiţională.
868 afișări
Cât de grea a fost cea mai mare porţie de varză a la Cluj gătită în România - FOTO (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)
Echipa de 15 bucătari a restaurantului "Memo 10", administrat de Primăria Cluj-Napoca, a pregătit începând de duminică dimineaţă, de la ora 5.00, ingredientele pentru varza a la Cluj, iar acestea au fost aduse în jurul amiezii la Concursul Internaţional de Gătit în Aer Liber, Cupa Polus Center, desfăşurat în parcarea unui mall de lângă municipiu.
Bucătarii au turnat straturi succesive de varză, carne tocată, ardei, smântână, roşii şi orez, într-un tavă de mari dimensiuni, iar la final au scris cu varză roşie numele restaurantului. Toată compoziţia a fost apoi amestecată cu palete mari de lemn de către membrii juriului concursului.
ULTIMELE ȘTIRI
-
IQ-ul tinerilor stagnează încă din anul 2000. Care sunt cauzele
-
Apple reia discuţiile cu OpenAI pentru a introduce pe iPhone funcţii cu inteligenţă artificială generativă
-
Ion Cristoiu: Să construim, acesta e cuvântul de ordine
-
Joe Biden, declaraţie şocantă: M-am gândit la sinucidere când mi-a murit prima soţie
Directorul restaurantului Primăriei Cluj-Napoca, Gheorghe Vişan, a declarat că, la final, toată varza a la Cluj a fost servită publicului prezent.
"În acest an am pregătit varză a la Cluj, proiect la care au lucrat 15 bucătari. Dimineaţă la ora 5.00 am început activitatea de preparare. Produsul finit depăşeşte 400 de kilograme, iar la reţeta tradiţională am inclus varză, carne tocată de porc, orez, roşii, smântână şi condimente, cimbru, mărar, paprika, ardei iute. Ingredientele au fost aşezate în straturi, iar la final toată compoziţia a fost amestecată şi servită publicului. Au fost peste 2.000 de caserole de plastic pregătite pentru cei prezenţi", a spus Vişan.
Anul trecut, bucătarii restaurantului Primăriei Cluj-Napoca au pregătit la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber de la Polus cea mai mare porţie de mămăligă cu brânză şi slănină.
Citește pe alephnews.ro: Biden și Trump se întorc în „ring”, înainte de alegeri. Biden se declară „fericit” să dezbată din nou cu fostul președinte al SUA
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
FOTO. Ceasul de aur al celui mai bogat om de pe Titanic va fi scos la licitație, alături de alte obiecte unice. Care sunt prețurile estimate
Final de linie. Prima industrie care va fi ucisă de Inteligenţa Artificială. ”În cel mult un an, toate centrele vor dispărea”
Lanţul românesc de restaurante ce se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s a facut 48 de milioane de euro anul trecut şi vrea să se extindă cu până la 50 de noi locaţii, inclusiv la nivel international
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe