Ce cred femeile despre sexul cu "fostul" şi "actualul" partener din viaţa lor

Fostele relaţii au reprezentat întotdeauna un punct nostalgic în amintirile oricărei femei. De cele mai multe ori, acestea tind să compare calitatea relaţiilor sexuale dintre cele avute cu foştii şi actualul partener.

5546 afișări
Imaginea articolului Ce cred femeile despre sexul cu "fostul" şi "actualul" partener din viaţa lor

Ce cred femeile despre sexul cu "fostul" şi "actualul" partener din viaţa lor (Imagine: Shutterstock)

Peste 38% dintre femeile participante la un sondaj recent au spus că au avut cea mai bună experienţă sexuală din vieţile lor în cadrul unei relaţii precedente. Doar 29% dintre bărbaţi au spus că au avut cel mai bun act sexual cu o fostă parteneră, informează Daily Mail

Astfel, peste o treime dintre ele consideră că sexul cu un fost iubit era mai bun decât cel practicat cu actualul partener de viaţă.

Sexologul Tracey Cox spune că acest sindrom al "ierbii care este întotdeauna mai verde de cealaltă parte a gardului" nu reprezintă ceva nou.

"Femeile nu tind să se căsătorească cu bărbatul cu care au avut partide de sex minunate în trecut. Ele se căsătoresc pentru alte atribute mai sensibile - dacă partenerul va fi fidel şi un tată bun. Primesc o mulţime de e-mail-uri de la femei care îmi spun că îşi iubesc soţii, dar au fantezii sexuale cu foştii lor iubiţi", afirmă Tracey Cox.

"Nu regretă faptul că nu i-au ales ca parteneri pe termen lung, dar le lipseşte sexul minunat pe care l-au făcut cu aceştia", a adăugat sexologul britanic.

Sondajul a dezvăluit, totodată, că pentru ambele sexe, actul sexual devine mai bun odată cu vârsta - doar şapte procente din ambele sexe au spus că prima persoană de care s-au îndrăgostit a fost şi cel mai bun partener sexual.

Reprezentanţii ambelor sexe au spus că principalele ingrediente ale unui act sexual reuşit sunt "iubirea" şi "pasiunea".

Doar 4% dintre femei şi 3% dintre bărbaţi au spus că cel mai bun act sexual al lor a avut loc în timpul unei aventuri de o noapte şi doar un procent din ambele tabere au spus că cel mai bun sex l-au avut cu ocazia unei aventuri într-o vacanţă.

Sondajul a fost realizat de reţeaua de sex shop-uri Lovehoney, pe un eşantion de 1.100 femei şi bărbaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici