Cele mai bune filme şi seriale pe care le poţi vedea pe Netflix

  • Pe Netflix gaseşti top 10 cele mai urmărite filme în România
  • Comediile şi filmele fantasy sunt cele mai căutate
13078 afișări
Imaginea articolului Cele mai  bune filme şi seriale pe care le poţi vedea pe Netflix

Cele mai bune filme şi seriale pe care le poţi vedea pe Netflix

Daca nu ştii la ce filme să te uiţi in weekend, Netflix  iţi vine în ajutor cu top 10.  Ai de unde alege, indiferent că vrei să vezi o comedie, un film de acţiune....sau poate ai poftă de o dramă. Să vedem care sunt primele trei locuri.

Ana-Maria Rus, corespondent Mediafax: Pe primul loc avem White Line,s care ne spunea povestea lui Zoe Walker, o tânără care ajunge in Ibiza pentru a cerceta dispariţia fratelui ei. Apoi nu trebuie să ratezi această comedie spumoasă, The other Missy. Tim se desparte de iubita lui şi cunoaste un fotomodel. Când se hotărăşte să o cheme cu el in vacantă îi trimite un mesaj, care ajunge din greaseală la fost lui iubită. Indiferent dacă esti pasionat sau nu de baschet, trebuie să vezi neapărat acest documentar despre evoluţia lui Michael Jordan.

Printre preferatele românilor se numără Harry Potter 1,2 şi 3. În top mai găseşti încă o comedie şi un reality show-Te iubesc tâmpitule şi Atenţie, frige!. Lista neagră şi Dulcile Magnolii, echilibrează topul cu puţină dramă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici