Celebrităţile despre care nu se ştie că au DIVORŢAT. Ce vedete şi-au încheiat mariajul fără să le fie cunoscute căsătoriile - FOTO

Deşi căsătoriile şi divorţurile vedetelor atrag atenţia opiniei publice, există celebrităţi ale căror mariaje nu au fost cunoscute şi care s-au încheiat fără ca presa să scrie despre ele.

12904 afișări
Imaginea articolului Celebrităţile despre care nu se ştie că au DIVORŢAT. Ce vedete şi-au încheiat mariajul fără să le fie cunoscute căsătoriile - FOTO

Celebrităţile despre care nu se ştie că au DIVORŢAT. Ce vedete şi-au încheiat mariajul fără să le fie cunoscute căsătoriile (Imagine: Shutterstock)

George Clooney, cel mai râvnit burlac de la Hollywood, a fost căsătorit, relatează Huffington Post. Starul s-a însurat în 1989 cu actriţa Talia Balsam, care a apărut în serialul TV "Mad Men". Clooney şi Balsam au divorţat în 1993.

După mariajul eşuat cu George Clooney, Talia Balsam şi-a unit destinul în 1998 cu John Slattery, cu care a jucat în "Mad Men", şi cu care este şi în prezent căsătorită.

Despre Will Smith toată lumea ştie că este căsătorit cu Jada Pinkett-Smith, cei doi împlinind 15 ani de mariaj în 2012. Anterior căsătoriei cu aceasta, starul din "Bad Boys" sau "Men in Black" a fost însurat cu Sheree Zampino, între 1992 şi 1995. Cei doi au împreună un copil, Willard "Trey" Smith III, care a absolvit liceul în iulie anul trecut. Will Smith a fost prezent la ceremonie.

Bradley Cooper a fost şi el însurat, deşi acest lucru a scăpat atenţiei opiniei publice. S-a vorbit în presă despre relaţii ale acestuia cu Renee Zellwegger, Jennifer Anistor şi, mai recent, cu Jennifer Lopez, dar căsătoria acestuia cu Jennifer Esposito nu a fost mediatizată. Mariajul celor doi a durat numai 5 luni, între decembrie 2006 şi mai 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici