Chitaristul Snowy White concertează la Bucureşti

Chitaristul britanic Snowy White va susţine un concert într-un club din Capitală, pe 12 martie, se arată pe MyTicket.ro.

82 afișări
Imaginea articolului Chitaristul Snowy White concertează la Bucureşti

Chitaristul Snowy White concertează la Bucureşti, în martie (Imagine: Mediafax Foto)

Chitaristul Snowy White, care a cântat ca back-up în turneele trupei Pink Floyd din 1977 ("Animals") şi 1980 ("The Wall"), va concerta în Hard Rock Cafe din Bucureşti.

De la turneele cu Roger Waters, în anii '90, încurajat constant şi de Peter Green (fondator al trupei Fleetwood Mac), prietenul său de mai bine de 35 de ani, Snowy White dovedeşte şi în prezent o măiestrie aparte a interpretării la chitara electrică.

Astfel, Snowy White, în vârstă de 61 de ani, este considerat unul dintre cei mai buni chitarişti de electric blues din zona britanică. Sound-ul, tehnica şi stilul lui Snowy White au înglobat armonios, de-a lungul timpului, originalitatea bluesului cu entuziasmul rockului contemporan.

Preţul unui bilet la concert este de 95 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici