Chris Hemsworth, actorul care îl interpretează pe Thor în filmele Avengers, renunţă la Hollywood pentru restul anului. Ce planuri are

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, Chris Hemsworth, a anunţat că nu va mai juca în niciun film pentru restul anului, dorind să îşi petreacă timpul alături de copiii săi.

9298 afișări
Imaginea articolului Chris Hemsworth, actorul care îl interpretează pe Thor în filmele Avengers, renunţă la Hollywood pentru restul anului. Ce planuri are

Chris Hemsworth, actorul care îl interpretează pe Thor în filmele Avengers, renunţă la Hollywood. Ce planuri are

Actorul în vârstă de 35 de ani, cunoscut în special pentru interpretarea personajului Thor în filmele Avengers, vrea să se întoarcă în Australia, unde se află cei trei copii ai săi şi soţia sa, Elsa Pataky (42 de ani).

”În acest an, probabil nu o să mai filmez nimic. Vreau să fiu acasă cu copiii. Ei se află la o vârstă foarte fragedă. Sunt încă mici şi sunt conştienţi că lipsesc mult timp de lângă ei”, a spus actorul, citat de Daily Mail.

Anul trecut, Chris spunea că îi este foarte greu să fie departe de familie.

Chris şi Elsa s-au căsătorit în 2010, la un an după ce s-au cunoscut. Ei s-au mutat în New South Wales, Australia, în septembrie 2014.

Taguri:
actor,
filme,
thor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici