Circa 8.000 de sibieni au petrecut Revelionul în Piaţa Mare, focul de artificii durând 20 de minute

Aproximativ 8.000 de persoane au petrecut Revelionul în Piaţa Mare din Sibiu, unde atracţia a fost focul de artificii, care a durat mai bine de 20 de minute.

222 afișări
Imaginea articolului Circa 8.000 de sibieni au petrecut Revelionul în Piaţa Mare, focul de artificii durând 20 de minute

Circa 8.000 de sibieni au petrecut Revelionul în Piaţa Mare, focul de artificii durând 20 de minute (Imagine: Razvan Chirita/ Arhiva Mediafax Foto)

La Sibiu, spectacolul din noaptea de Revelion a început cu formaţia Riff, apoi au urcat, pe rând, pe scenă Ricky şi Elvin Dandel, care sunt din Sibiu şi sunt foarte îndrăgiţi în oraş.

Cu puţin timp înainte de trecerea în 2013, pe scena din Piaţa Mare a Sibiului au urcat Paula Seling şi Ovi, iar primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost cel care a numărat, alături de cei aproximativ 8.000 de oameni prezenţi în Piaţa Mare, ultimele secunde ale anului 2012.

Klaus Iohannis le-a spus sibienilor că speră că anul 2013 va fi unul mai bun decât anul care s-a încheiat.

"Mă bucur să vă revăd în număr mare aici. E un lucru bun pentru Sibiu. Vă mulţumesc că aţi venit. Vă mulţumesc pentru că am petrecut împreună un an care cred că a fost destul de bun şi sper ca peste câteva secunde să înceapă un an poate mai bun decât cel care a trecut", a spus primarul Klaus Iohannis.

Intrarea în 2013 a fost marcată de un imens foc de artificii, care a durat mai bine de 20 de minute, iar apoi Paula Seling şi Ovi le-au cântat sibienilor "Happy New Year".

Spectacolul din Piaţa Mare a Sibiului a continuat până în zori cu muzică populară, alături de Ansamblul Ceata Junilor, de cântăreaţa Mariana Anghel şi invitaţii săi.

La câţiva metri de Piaţa Mare, în Catedrala Mitropolitană, circa 500 de oameni au trecut în 2013 fiind prezenţi la slujba Te Deum oficiată de Mitropolitul Ardealului, IPS Laurenţiu, aceasta fiind o slujbă religioasă de mulţumire şi laudă adusă lui Dumnezeu care se oficiază la ocazii festive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici