Compania United Airlines, din nou în atenţia publicului, după ce un iepure uriaş A MURIT în circumstanţe suspecte în timpul unui zbor

United Airlines se află într-o nouă criză de imagine, după ce cel care era destinat a deveni cel mai mare iepure din lume a murit în timpul unui zbor între Marea Britanie şi SUA, scrie The Telegraph.

8892 afișări
Imaginea articolului Compania United Airlines, din nou în atenţia publicului, după ce un iepure uriaş A MURIT în circumstanţe suspecte în timpul unui zbor

Compania United Airlines, din nou în atenţia publicului, după ce un iepure uriaş A MURIT în circumstanţe suspecte în timpul unui zbor

Compania aeriană, care s-a confruntat în ultimele săptămâni cu o publicitate negativă, după ce unul dintre pasagerii ei a fost brutalizat în timp ce era escortat în afara avionului, ar putea să aibă probleme juridice după moartea iepuraşului de mare valoare care a decedat în cabina unui Boeing 767.

Măsurând 90 de centimetri, Simon ar fi trebuit să depăşească dimensiunile tatălui său Darius, de 1,3 metri, care este deţinătorul titlului de cel mai mare iepure din lume.

”Lui Simon i s-a făcut un control cu trei ore înainte de a urca în avion şi a fost declarat în stare fizică bună”, a declarat pentru The Sun Annette Edwards, crescătoarea iepurelui. 

”S-a întâmplat ceva foarte ciudat şi vreau să ştiu ce. Am trimis iepuri peste tot în lume şi nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva”, a continuat Edwards.

Animalul a fost găsit mort în cuşca sa la sosirea pe aeroportul O’Hare, acelaşi în care pasagerul David Dao a fost scos din avion într-un mod brutal, la începutul acestei luni.

”Ne-am întristat la aflarea veştii”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei United Airlines, pentru The Mirror.

Bunăstarea animalelor care călătoresc cu noi este foarte importantă pentru companie şi pentru echipa de la Siguranţa Animalelor.

”Suntem în contact permanent cu clienţii noştri şi am oferit suport şi asistenţă. Cercetam circumstanţele în care s-a petrecut incidentul.”, a continuat acesta.

Potrivit unor date publicate de US Department of Transportation, companiile aeriene din Statele Unite au înregistrat pentru anul 2015 un număr de 35 de decese de animale, doar 14 dintre acestea producându-se la bordul unor avioane United Airlines. În 2015, compania United Airlines a transportat 97.156 de animale.

Potrivit The Sun, Annette Edwards, fost model a cărei iepuri se închirează cu 500 de lire, şi noul proprietar al lui Simon se gândesc să întreprindă demersuri legale, după acest incident.

Darius, cel care deţine recordul Guinness pentru cel mai mare iepure din lume, îi costă pe proprietari 2.400 de lire pe an pentru mâncare, iar Alice, mama iepuraşului mort, a deţinut recordul înainte. Simon ar fi trebuit să continue tradiţia familiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici