Concerte rock şi competiţie de ciclism, la festivalul In Transylvania, lângă Făgăraş

Ediţia din acest an a festivalului In Transylvania, care se va desfăşura, în perioada 20-23 august, în zona Drăguş-Sâmbăta de Sus, în apropiere de Făgăraş, va include concerte susţinute de trupe rock şi o competiţie de ciclism, turiştii putând să se cazeze cu corturi într-un camping amenajat.

186 afișări
Imaginea articolului Concerte rock şi competiţie de ciclism, la festivalul In Transylvania, lângă Făgăraş

Concerte rock şi competiţie de ciclism, la festivalul In Transylvania, lângă Făgăraş (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Scena festivalului In Transylvania şi campingul pentru turişti vor fi amenajate pe o pârtie din zona Drăguş-Sâmbăta de Sus, la ediţia din acest an urmând să concerteze mai multe trupe rock din ţară şi din străinătate, precum Waldeck (Austria), Subcarpaţi (România), Jaya the Cat (Olanda), N.O.H.A. (Germania), ROA (România), Lemon Bucket Orkestra (Canada), Airtist (Ungaria), Paiaka (Franţa) şi Pixels (România), transmite corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, la festival vor susţine spectacole două trupe-tribute: Masterpiece - Tribute Metallica şi The Rock - Tribute AC/DC.

Campingul va fi dotat cu grupuri sanitare şi duşuri, iar accesul se va face în baza unei brăţări speciale pentru festival.

De asemenea, vor fi organizate after-party-uri, la care atmosfera va fi întreţinută de DJ.

Organizatorii festivalului - Asociaţia Padina Fest - au inclus în program şi o competiţie sportivă, Maratonul Transilvaniei, pentru amatorii de ciclism.

Festivalul va avea loc între 20 şi 23 august, iar preţul unui abonament pentru toate zilele este de 80 de lei, dacă este procurat înainte de eveniment, şi 90 de lei după începerea festivalului. Preţul biletului pentru o singură zi variază între 15 şi 50 de lei.

Biletele şi abonamentele pentru festival se pot achiziţiona online, de pe site-urile www.myticket.ro, www.easyticket.ro, www.iabilet.ro, dar şi din reţelele de magazine Diverta, Uman, agenţiile Perfect Tour, Magazinul Muzica (Bucureşti), Librăria "Mihai Eminescu" (Bucureşti), Senia, Sala Palatului (Bucureşti).

Pe lângă activităţile de la festival, participanţii pot merge la Aventura Parc Drăguş, aflat în apropiere, unde se găsesc patru trasee de aventură de dificultate progresivă şi panouri de căţărare (pentru copii şi adulţi), teren de minigolf, tir cu arcul, trasee compuse exclusiv din coborâri în tiroliană etc. Participanţii la festival vor beneficia de o reducere de 20 la sută la Aventura Parc Drăguş, pe baza brăţării de acces la festival.

Alte obiective turistice aflate în apropiere de locul festivalului sunt Mănăstirea Sâmbăta de Sus, Cetatea Făgăraşului, Herghelia Sâmbăta, sate săseşti specifice Transilvaniei, Transfăgărăşanul, Bâlea Lac, Ştrandul Victoria. De asemenea, pe creasta Munţilor Făgăraş sunt trasee pentru amatorii de drumeţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici