CONCERTELE lunii noiembrie în Bucureşti: Tom Jones, Toto Cutugno şi Loredana Groza

Cântăreţul galez Tom Jones şi celebrul cântăreţ italian Toto Cutugno vor veni în luna noiembrie la Bucureşti, pentru a susţine concerte live spectaculoase. Felicia Filip şi Loredana Groza completează seria evenimentelor care vor anima Capitala în noiembrie.

1421 afișări
Imaginea articolului CONCERTELE lunii noiembrie în Bucureşti: Tom Jones, Toto Cutugno şi Loredana Groza

Tom Jones (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

După succesul avut în 2011, când a cântat cu sala plină, Tom Jones vine pentru a doua oară în România, pentru a susţine un concert pe 1 noiembrie, la Sala Palatului. Acest concert face parte din turneul de promovare a noului său album, "Spirit In The Room", lansat în 2012.

SoNoRo "UP", ediţia a VIII-a a Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră începe vineri, la ora 19.00, cu un concert la Sala Unirii a Palatului Cotroceni din Bucureşti. Publicul bucureştean va avea 12 ocazii înlănţuite să simtă atmosfera festivalului, începând cu spectacolul de deschidere de la Palatul Cotroceni şi continuând, în tempo vioi, în frumoasele săli de spectacol din Palatul Cercului Militar Naţional, Banca Naţională a României, ArCuB, Palatul Bragadiru, Muzeul Naţional de Artă al României, Ateneul Român şi la Catedrala Sf. Iosif. Seria de concerte din Capitală se va încheia pe 12 noiembrie, la Cinema Elvira Popescu, printr-o lansare dedicată colecţionarilor de frumos: albumul foto de artă SoNoRo Conac.

Loredana, diva-antrenoare din cea mai tare competiţie a vocilor din ţară, "Vocea României", de la Pro TV, le pregăteşte fanilor super-concertul "Magic", pe 23 noiembrie, de la ora ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

De asemenea, soprana Felicia Filip va lansa un nou album - "Fata din Vis" -, în cadrul unui spectacol-eveniment care va avea loc pe 18 noiembrie, de la ora 20.00, la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Lista concertelor lunii noiembrie în Bucureşti:

1 noiembrie

Tom Jones - Sala Palatului ( 20.00)

Trupa Cuantune - Clubul Ţăranului din Bucureşti ( 21.00)

Mircea Vintilă şi Brambura - Hard Rock Cafe

SoNoRo "UP", ediţia a VIII-a a Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră - Palatul Cotroceni (19.00)

3 noiembrie

Toto Cutugno şi Orchestra Simfonică Bucureşti - Sala Palatului (20.00)

5 noiembrie

Iyeoka - Silver Church (22.00)

Valentina Lisitsa - Ateneul Român (19.00)

7 noiembrie

Direcţia 5 - Hard Rock Cafe (21.00)

Rezident EX - Silver Church

13 noiembrie

Efterklang - Club Control, Sala Berlin ( 21.00)

18 noiembrie

Felicia Filip - Teatrul Naţional din Bucureşti (20.00)

23 noiembrie

Loredana Groza - Sala Palatului ( 20.00)

27 noiembrie

Billy Ocean -Sala Palatului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici