Cristian Spiridon "Tarky" a ajuns în finala "Britain's Got Talent". Cum a reuşit această performanţă - VIDEO

Cristian Spiridon "Tarky" a reuşit să pătrundă în finala "Britain's Got Talent" după ce trei dintre juraţi au apăsat butonul "X", care îl elimina. Al patrulea jurat l-a salvat, însă, trimiţându-l direct în finală.

3316 afișări
Imaginea articolului Cristian Spiridon "Tarky" a ajuns în finala "Britain's Got Talent". Cum a reuşit această performanţă - VIDEO

Cristian Spiridon "Tarky" a ajuns în finala "Britain's Got Talent". Cum a reuşit această performanţă

Simon Cowell şi Alesha Dixon au apăsat butonul "X" imediat ce l-au auzit pe Tarky interpretând piesa "Sex bomb" a lui Tom Jones.

Tarky a fost respins şi de Amanda Holden înainte de a încheia primul refren, dar salvarea lui a venit de la comediantul David Walliams.

Walliams a apăsat butonul "Golden Buzzer", care salvează un concurent, Tarky obţinând astfel accesul în finală.

Simon Cowell a fost cel mai deranjat de gestul lui Walliams: "De ce ai făcut asta?". Răspunsul lui Walliams a venit prompt: "Deoarece Cristian va câştiga Britain's Got Talent".

Pe parcursul interpretării, toţi membrii juriului au părut, justificat, contrariaţi de prestaţia lui Tarky, David Walliams fiind, surprinzător, foarte mulţumit de român şi dansând. Totodată, publicul l-a încurajat pe Tarky şi a sărbătorit calificarea acestuia în finală.

Cristian Spiridon "Tarky" este cunoscut pentru procesul pe care i l-a intentat cântăreţul Mihai Trăistariu şi pe care acesta din urmă l-a câştigat în 2010.

Potrivit Daily Mail, Trăistariu nu a primit nici acum banii de la Tarky. Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti a decis în decembrie 2010 că Tarky trebuia să îi plătească lui Trăistariu 100.000 de lei daune morale plus 18.000 de lei onorariul avocatului Cătălin Dancu.

Cristian Grigore Spiridon "Tarky" declarase în "Cancan" că Mihai Trăistariu este gay.

Tarky şi-a încercat norocul în martie 2011 şi la "Românii au talent", dar a fost respins de către toţi membrii juriului.

Mihai Petre a fost singurul care i-a justificat atunci decizia de a-l trimite acasă: "Din punctul meu de vedere nu ai cântat bine". Tarky a interpretat la "Românii au talent" piesa "You are not alone" a lui Michael Jackson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici