Dana Rogoz, o mămică sexy şi relaxată pe coperta de august a revistei "Ce se întâmplă, doctore? "

Dana Rogoz este pe coperta de august a revistei "Ce se întâmplă, doctore?", apărută luni pe piaţă, revista a provocând-o să pozeze în costum de baie la doar patru luni după ce a născut.

513 afișări
Imaginea articolului Dana Rogoz, o mămică sexy şi relaxată pe coperta de august a revistei "Ce se întâmplă, doctore? "

Dana Rogoz, o mămică sexy şi relaxată pe coperta de august a revistei "Ce se întâmplă, doctore? "

"Înainte de o astfel de şedinţă foto îmi făceam de fiecare dată o mulţime de griji, mă uitam de nu ştiu câte ori în oglindă, eram stresată, îndoită etc. Dar acum nu am mai avut timp de aceste griji. M-am gândit doar la bebe. Mi-a fost mai uşor!", mărturiseşte Dana Rogoz, în numărul de august al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România.

Despre bebeluşul Vlad, mama Dana Rogoz spune că este mai mult ca perfect.

"Am luat 9 kilograme în sarcină şi cred că acum am cu 1 kg mai puţin decât aveam înainte de a rămâne însărcinată. Spun «cred» pentru că nu mă preocupă acest subiect şi nu m-am mai cântărit în ultima perioadă. Dar la ultimul cântar aveam mai puţin decât înainte de a rămâne gravidă. Toată lumea mă întreabă cum am slăbit aşa de repede, iar eu le răspund că nu am ţinut nicio dietă. Am noroc de un metabolism bun", spune tânăra mămică, care este în formă maximă.

Din numărul de august al revistei "Ce se întâmplă, doctore?", cititoarele se pot inspira în alegerea unei coafuri lejere, de sezon.

În plus, pot afla cum se rezolvă trei mari probleme ale pielii care apar după expunerea la soare, dar şi care sunt diferenţele dintre tratamentele cu pilule şi cele injectabile.

De asemenea, nu lipsesc cele mai bune sfaturi de slăbire: în august "Ce se întâmplă, doctore?" recomandă zumba, reţetele cu creveţi, grătarul cu sos de cimbrişor şi pepenele răcoros.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici