Daniel Craig crede în extratereştrii

Actorul britanic Daniel Craig crede în existenţa extratereştrilor, dar nu este deloc convins că aceştia au venit vreodată pe Pământ.

184 afișări
Imaginea articolului Daniel Craig crede în extratereştrii

Daniel Craig (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul britanic în vârstă de 43 de ani, care poate fi văzut în această vară în thrillerul SF "Cowboys & Extratereştri", în care joacă alături de Harrison Ford, este convins de faptul că viaţa extraterestră există cu adevărat undeva în Univers, dar nu crede că forme inteligente extraterestre au vizitat vreodată planeta noastră, informează femalefirst.co.uk.

"Chiar cred că există viaţă acolo, undeva. Nu sunt sigur că ei au fost deja pe Pământ, însă există viaţă acolo, undeva", a spus starul britanic.

Daniel Craig, care s-a căsătorit recent cu actriţa britanică Rachel Weisz, nu este singurul star de la Hollywood care crede în existenţa extratereştrilor.

Michelle Rodriguez, actriţa pe care rolul din "Avatar" a făcut-o celebră, s-a declarat, recent, intrigată de posibilitatea existenţei vieţii pe alte planete.

Sammy Hagar, fostul solist al trupei Van Halen, a declarat la rândul său că este absolut convins de faptul că a fost răpit de extratereştri în urmă cu câţiva ani.

Pe de altă parte, în 2005, cântăreţul britanic Robbie Williams a "prezis" că Pământul se va confrunta cu o invazie extraterestră în următorii şapte ani. El a afirmat că a avut foarte des vise cu extratereştri şi a prezis că în următorii şapte ani vom fi martorii sosirii "rudelor" noastre nevăzute încă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici