Dansatorii din baletul "Dansez pentru tine" predau cursuri de dans

Coregraful Bogdan Boantă, împreună cu alţi trei dansatori din baletul coordonat de Edi Stancu la "Dansez pentru tine", îşi vor împărtăşi experienţa, între 8 aprilie şi 2 mai, în cadrul proiectului "Anturaj", dedicat publicului larg, informează Pro TV.

1561 afișări
Imaginea articolului Dansatorii din baletul "Dansez pentru tine" predau cursuri de dans

Dansatorii din baletul "Dansez pentru tine" predau cursuri de dans

La televizor mişcările lor par atât de simple şi fiecare îşi doreşte să poată executa măcar una din coregrafiile spectaculoase pe care le-au realizat la "Dansez pentru tine", "Vocea României" şi "Românii au talent". Coregraful Bogdan Boantă împreună cu alţi trei dansatori din baletul coordonat de Edi Stancu sunt gata să împărtăşească din experienţa lor.

Anturaj, unul dintre cele mai ample proiecte de dans din România îşi deschide din nou porţile. Timp de o lună, începând din 8 aprilie până în 2 mai, de luni până joi, câte două cursuri pe zi, toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi să-şi perfecţioneze mişcările de dans sau pur şi simplu să facă un pas în această artă, informează Pro TV.

Proiectul Anturaj este singurul curs de dans intensiv din România în format de workshop timp de o lună, avându-i ca profesori pe Bogdan Boantă, Roşu Dragoş Cristian, alias Istvan, Cristian Miron şi Bruce.

Cristian Miron este un coregraf cunoscut din România, care a lucrat cu numeroşi artişti pentru videoclipuri, concerte şi show-uri TV, precum Elena Gheorghe, Raluk, Andreea Banică, Fly Project, Andreea Bălan, Alessia, Ddy Nunes. A fost asistent-coregraf/ dansator timp de două sezoane în emisiunea "Te cunosc de undeva". A dansat alături de Răzvan Mazilu în spectacolul de contemporan "Depeche Dance", la Teatrul Odeon. A făcut coregrafii pentru majoritatea artiştilor care au fost prezenţi la România MTV Music Awards 2011-2012 şi Media Music Awards 2012. A studiat alături de coregrafi internaţionali precum: Ian Eastwood, Brian Puspos, Lando Wilkins, Diana Matos, Laure Courtellemont, Anze Skrube, Henry Link etc. Ultimul workshop la care a asistat a fost Fair Play Dance Up Poland. În prezent, este coregraf şi dansator pentru Raluka şi în emisiunile "Dansez pentru tine", "Vocea României" şi "Românii au talent" .

Bruce este un bine cunoscut şi respectat coregraf şi dansator din România. A studiat în New York şi Los Angeles cu coregrafi renumiţi precum: Brian Friedman, Wade Robson, Laurienn Gibson, Chris Judd, Ian Eastwood, Gil Duldulao etc., aducând în România şi un stil nou - Stylized Jazz. A făcut parte din baletul "Dansez pentru tine", a dansat alături de Răzvan Mazilu în spectacolul de contemporan Depeche Dance, precum şi în musicalul "Romeo şi Julieta". A lucrat din postura de coregraf pentru Ştefan Bănică Jr., Andreea Bănică, Andra, Matteo. Fiind mereu preocupat de autoperfecţionare şi evaluarea propriilor performanţe, participă mereu la workshopuri şi castinguri internaţionale, ultimul casting trecut fiind la "X Factor UK 2012".

Bogdan Boantă este cunoscut în lumea dansului ca unul dintre coregrafii de succes din "atmosfera" divertismentului tv, în urma câştigării a două trofee "Dansez pentru tine", participarea în grupul de balet din cadrul emisiunilor "Vocea României" şi "Românii au talent". Cu un background în dansul sportiv, unde a ajuns vicecampion naţional, a reprezentat România cu succes în cadrul emisiunii-concurs "Bailandopor un sueno" din Mexic, concurs internaţional în care i-a avut adversari pe campionii mondiali de dans sportiv. A lucrat cu nume mari din industria muzicală din România, făcând coregrafii şi dansând pentru Corina, Andra, Antonia, Luminiţa Anghel, Ştefan Bănică etc. Având ca deviză "Dansul exprimă ceea ce vrei să fii în acel moment", Bogdan speră să aducă un aer fresh, o prospeţime şi un "look" nou în evoluţia dansului din România.

Roşu Dragoş Cristian (Istvan), dansator şi coregraf versatil, a studiat în New York City la Broadway Dance Center, Steps On Broadway, Peridance, în Los Angeles la Millennium Dance Complex, Edge Performing Arts, Movement Lifestyle. Este câstigător HHI 2013-solo. Este coregraf la "Dansez pentru tine" şi "Vocea României" şi a activat ca dansator la "Carnival" (New York - 2010), "Românii au talent".

Detalii despre costuri şi program pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook a proiectului: http://www.facebook.com/BasementDanceStudioRO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici