De Crăciun, în acest an, se poartă reclamele de suflet: După "Omul de pe lună", clipul unui supermarket topeşte inimile - VIDEO

O reclamă de Crăciun lansată de un lanţ de supermarket german topeşte inimile, în întreaga lume.

3577 afișări
Imaginea articolului De Crăciun, în acest an, se poartă reclamele de suflet: După "Omul de pe lună", clipul unui supermarket topeşte inimile - VIDEO

De Crăciun, în acest an, se poartă reclamele de suflet: După "Omul de pe lună", clipul unui supermarket topeşte inimile

Similar cu emoţionantul "Omul de pe Lună" lansat de lanţul de magazine John Lewis, clipul are ca temă centrală un bătrân singur de Crăciun.

Potrivit The Independent, după ce urmăreşti videoclipul, chiar se poate pune întrebarea dacă în acest an de Crăciun reclamele sunt mai emoţionante ca niciodată.

Pe scut, bunicul este văzut cum îşi face cumpărături şi cum petrece apoi singur Crăciunul, copiii săi fiind prea ocupaţi ca să mai ajungă şi pe la casa părinească.

Anii trec, scuzele rămân, până într-o zi când anunţul morţii sale le zguduie tuturor vieţile. Continuarea filmuletului este într-adevăr una care merită urmărită.

Abia lansată, reclama supermarket-ului a ajuns viral pe reţele de socializare, mulţi recunoscând deschis că au plâns când au văzut-o.

La fel de multe lacrimi au curs probabil şi după lansarea advertorialului marca John Lewis, care, în doar o lună de la apariţie, a strâns zeci de milioane de vizualizări.

Lanţul britanic de magazine universale John Lewis are deja o traditie a reclamelor emoţionante de Crăciun. Fiecare nouă poveste pe care o spune reclama sa de sărbătorii fiind aşteptată de mulţi cu sufletul la gură, an de an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici