Video Delia în PERICOL. Un incident pirotehnic a avut loc pe scena unde cânta

Pe scena care cânta cântăreaţa Delia Matache a ajut loc un incident pirotehnic la prima piesă a unui concert susţinut împreună cu Macanache. Se pare că un scurtcircuit la reţeaua electrică a dus la nefericitul eveniment.

9202 afișări

Deşi cântăreaţa a fost în pericol, împreună cu ceilalţi membri ai trupei, în cele din urmă incidentul s-a terminat fără urmări.

Am avut şansă cu un băiat de la echipa de tehnic care a ştiut să remedieze problema”, a spus cântăreaţa apropiaţilor.  La concert nu au fost observaţi pompieri.

Macanache eraul dintre invitaţii surpriză ai Deliei în concertele pe care artista le susţine la Verde Stop Arena în weekendul 45 - 7 iunie. Evenimentele se vor desfăşura în aer liber, în conformitate cu regulile de distanţare socială.

Concertele sunt organizate în urma anulării evenimentului muzical drive-in din 31 mai, care a fost anulat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici