Depeche Mode va lansa în noiembrie un album live, cu înregistrări realizate într-un bordel

Trupa britanică Depeche Mode va lansa, pe 17 noiembrie, un nou album live, intitulat "Live in Berlin", care conţine o serie de înregistrări video realizate într-un bordel din Berlin şi filmate de celebrul regizor Anton Corbijn.

217 afișări
Imaginea articolului Depeche Mode va lansa în noiembrie un album live, cu înregistrări realizate într-un bordel

Depeche Mode va lansa în noiembrie un album live, cu înregistrări realizate într-un bordel (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Trupa Depeche Mode a anunţat, miercuri, că va lansa un pachet CD/DVD cu titlul "Live in Berlin", care va conţine două ore de imagini filmate în capitala Germaniei, în timpul turneului mondial care a inclus concerte în 32 de ţări.

Pe lângă imaginile din concertul susţinut pe arenele O2 World din Berlin în 2013, noul material va conţine şi un set acustic înregistrat la Salon Bel Ami, un celebru bordel de lux, cunoscut pentru decorurile sale impresionante. Stabilimentul a fost închis în 2011, după ce proprietarul a fost condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală.

Regizorul şi fotograful olandez Anton Corbijn a spus, într-un comunicat, că Depeche Mode are numeroşi fani la Berlin, un oraş cunoscut pentru interesul pentru muzica electro.

"Berlinul ocupă un loc special în sufletul trupei Depeche Mode", a spus Corbijn, artist cunoscut pentru maniera în care a reuşit să suprindă în fotografiile sale profunzimea şi spiritul întunecat al grupului Joy Division.

Trupa Depeche Mode, care a avut numeroase hituri începând din anii 1980, cum ar fi "People are people", "Just can't get enough" şi "Personal Jesus", a avut succes şi cu primul album live, "101", lansat în 1989 şi care a fost filmat pe Rose Bowl Stadium din California.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 32 de ani şi care însumează, până în prezent, 12 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

În cadrul turneului "Delta Machine", în mai 2013, grupul britanic a susţinut un concert şi la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici