Dior îi va îmbrăca pe fotbaliştii de la Paris Saint-Germain

  • Casa de modă va croi îmbrăcămintea pentru Messi şi celelalte staruri de la vicecampioana Franţei.
  • PSG a dorit să investească în imaginea sa, fiind vorba despre o linie casual şi una mai elegantă.
  • Parizienii au deja un parteneriat cu Jordan, care se ocupă de echipament de joc şi de trusa de antrenament.
791 afișări
Imaginea articolului Dior îi va îmbrăca pe fotbaliştii de la Paris Saint-Germain

Messi, la prezentare

Pentru prima dată în istoria sa, Dior va îmbrăca o echipă de fotbal, actuala înţelegere fiind activă pentru în următoarele două sezoane.

Este vorba de Paris Saint-Germain, care are staturi precum Neymar, Mbappé şi nou-venitul Messi.

Dior, deţinută de grupul LVMH, a semnat un contract de 2 ani cu clubul, timp în care va furniza garderoba pariziană. Dior va trasa două linii: una casual şi una mai elegantă.

Costumele clasice, potrivit lui Kim Jones, directorul artistic al colecţiilor pentru bărbaţi, vor fi prezentate în nuanţe de negru şi bleumarin, într-o „nuanţă creată special pentru echipa Paris Saint-Germain”.

În schimb, pentru versiunea «casual», există o jachetă în stil Harrington, un pulover şi un tricou cu guler brodat şi iniţiale recurente „CD Icon”.

În plus, pentru iarnă, Dior va proiecta o haină, o eşarfă şi o geantă de designer din piele neagră.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici