"E o scârbă. E un copil mic şi răzgâiat" - Suri Cruise, agresată verbal de un fotograf - VIDEO

Suri Cruise, fiica actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, a fost agresată verbal de un fotograf, marţi, în timp ce se îndrepta spre automobilul mamei sale.

1256 afișări
Imaginea articolului "E o scârbă. E un copil mic şi răzgâiat" - Suri Cruise, agresată verbal de un fotograf - VIDEO

"E o scârbă. E un copil mic şi răzgâiat" - Suri Cruise, agresată de un fotograf (Imagine: Hepta)

În vârstă de şapte ani, Suri Cruise mergea alături de o colegă de şcoală şi de mama ei, prin New York, în momentul în care au fost înconjurate de câţiva paparazzi, informează contactmusic.com.

În înregistrarea video a acestui incident care a fost postată online, se poate vedea cum fiica actorului Tom Cruise, exasperată, începe să strige spre fotografi: "Încercăm să ne urcăm în maşină! Opriţi-vă! Daţi-vă din drum!".

Însă, atunci când Suri a urcat în automobilul care o aştepta, un fotograf a strigat spre ea: "La revedere, Suri. Eşti un copil răzgâiat!".

Bărbatul, a cărui identitate nu este deocamdată cunoscută, a fost certat imediat de un coleg fotograf, care i-a reproşat faptul că a fost prea aspru cu fiica lui Tom Cruise. Fotograful nu a părut deloc că ar regreta acea frază şi a adăugat: "Nu-mi pasă. E o scârbă, omule. E un copil mic şi răzgâiat".

Katie Holmes a anunţat pe 28 iunie 2012 că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise. Actorul, în vârstă de 50 de ani, a fost, potrivit apropiaţilor săi, luat prin surprindere de iniţiativa soţiei sale. Un acord financiar a fost încheiat de cei doi foşti parteneri de viaţă la mai puţin de două săptămâni după aceea.

Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârşitul lunii august, în urma divorţului actriţa urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an.

Potrivit presei americane, Tom Cruise şi Katie Holmes au rămas în relaţii amicale şi continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor Suri, care locuieşte cu mama ei la New York.

Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanţial.

Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici