Ed Sheeran, vânzări RECORD de bilete pentru concertul de la Bucureşti. Anunţul organizatorilor

În primele ore de la punerea în vânzare a biletelor la concertul lui Ed Sheeran din 3 iulie 2019 de pe Arena Naţională din Capitală, s-au vândut 25.000 de bilete, potrivit unui anunţ al organizatorilor.

6810 afișări
Imaginea articolului Ed Sheeran, vânzări RECORD de bilete pentru concertul de la Bucureşti. Anunţul organizatorilor

Vânzări-record pentru concertul lui Ed Sheeran. 25.000 bilete au fost vândute în primele ore

În prima oră după lansare, s-au vândut 17.000 de bilete. Asta în condiţiile în care managementul artistului britanic a impus reguli suplimentare, comparativ cu alte vânzări de bilete, precum: limitarea la 4 tichete per cumpărător, tipărirea numelui spectatorului pe bilet sau comercializare exclusiv online, potrivit datelor prezentate de InfoMusic.

Capacitatea Arenei Naţionale este de 55.634 de locuri în cazul unui meci de fotbal. Recordul de audienţă a fost atins la meciul dintre România şi Olanda din 2012, de 53.329 de spectatori.

În cazul concertelor pe Arena Naţională, cele mai mari audienţe s-au strâns la concertul Red Hot Chili Peppers din 31 august 2012, de aproximativ 47.000 spectatori şi la concertul Depeche Mode din 15 mai 2013, de aproximativ 40.000 spectatori.

Muzicianul britanic Ed Sheeran va susţine un concert pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 3 iulie 2019, parte a turneului mondial pentru promovarea albumului "Divide", iar biletele pentru show au fost puse în vânzare pe 27 septembrie. Turneul are loc în perioada mai-august 2019 şi se va desfăşura în Franţa, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda şi Marea Britanie.

Cântăreţul britanic Ed Sheeran, deţinător a patru premii Grammy, considerat un fenomen al genului folk-pop, este cel mai bine vândut artist al anului 2017, a anunţat, în februarie, International Federation of the Phonographic Industry, organizaţia care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici