Filmul "August: Osage County", pe marile ecrane din România din 24 ianuarie - VIDEO

Filmul "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County", de John Wells, cu Meryl Streep, Dermot Mulroney şi Julia Roberts în rolurile principale, va avea premiera pe marile ecrane din România pe 24 ianuarie, informează distribuitorul, Forum Film România.

358 afișări
Imaginea articolului Filmul "August: Osage County", pe marile ecrane din România din 24 ianuarie - VIDEO

Filmul "August: Osage County", pe marile ecrane din România din 24 ianuarie

Scenariul filmului are la bază piesa de teatru cu acelaşi titlu aparţinându-i scriitorului şi scenaristului Tracy Letts, care, în 2008, a primit premiul Pulitzer pentru această comedie neagră.

Acţiunea filmului se petrece într-o localitate din statul american Oklahoma, în luna august, şi urmăreşte relaţiile extrem de tensionate dintre membrii familiei Weston, care ascund multe secrete întunecate.

Pe parcursul filmului, spectatorii sunt martorii unor certuri interminabile şi, totuşi, amuzante pe alocuri. Nucleul poveştii îl reprezintă dispariţia lui Beverly Weston, fost poet celebru devenit alcoolic, şi problemele cu drogurile ale lui Violet Weston (Meryl Streep), soţia acestuia. Cuplul are trei fete: Barbara (Julia Roberts), profesoară la un colegiu în Boulder, Colorado, căsătorită cu Bill Fordham (Ewan McGregor), pe Ivy (Julianne Nicholson), de asemenea profesoară şi pe care experienţele de viaţă au făcut-o cinică, şi pe Karen (Juliette Lewis), care locuieşte în Florida, împreună cu logodnicul ei Steve (Dermot Mulroney).

Cele trei fiice încearcă să ia măsurile necesare pentru a o ţine pe Violet departe de droguri, dar situaţia devine din ce în ce mai dramatică pe măsură ce încep să iasă la iveală tot felul de secrete întunecate, iar vieţile celor trei femei, Barbara, Ivy şi Karen, se prăbuşesc rând pe rând sub povara acestor secrete şi a acţiunilor persoanelor din jur.

Filmul a fost nominalizat la premiile Globul de Aur şi BAFTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici