Filmul "Ţestoasele Ninja" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme se mai află în top - VIDEO

Filmul "Ţestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles", regizat de Jonathan Liebesman, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 65 de milioane de dolari de vineri până duminică, informează premiere.fr.

676 afișări
Imaginea articolului Filmul "Ţestoasele Ninja" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme se mai află în top - VIDEO

Filmul "Ţestoasele Ninja" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această performanţă de box office reprezintă încă un succes pentru cineastul Michael Bay, producătorul filmului "Ţestoasele Ninja". Readucându-le la viaţă într-un film live-action pe îndrăgitele ţestoase, personaje extrem de populare în anii '80, producătorul Michael Bay şi regizorul Jonathan Liebesman au fost desfiinţaţi de criticii de specialitate, însă acest lucru nu a împiedicat filmul "Teenage Mutant Ninja Turtles" să debuteze pe primul loc în box office-ul nord-american. Reuşita se explică prin faptul că spectatorii au luat cu asalt sălile de cinema pentru a vedea acest film - dovadă a faptului că, în ciuda vârstei sale, conceptul de "ţestoase ninja" a rămas vandabil până în zilele noastre.

Produs cu un buget de 125 milioane de dolari, filmul o are în distribuţie pe actriţa Megan Fox şi prezintă felul în care a început povestea extraordinară a celor patru super-eroi cu carapace: Donatello, Rafaelo, Leonardo şi Michelangelo. Graţie acestui succes de box office, producătorii de la Hollywood au anunţat deja că noua peliculă va avea o continuare, ce va fi lansată pe 3 iunie 2016.

"Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy", cel mai recent film cu super-eroi Marvel, a cedat poziţia de lider şi a coborât pe locul al doilea în box office-ul nord-american, după ce a obţinut încasări de 41,5 milioane de dolari în al doilea weekend de proiecţii. Acest lungmetraj SF, în care abundă efectele speciale şi în care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper şi Vin Disel, prezintă povestea unui aventurier care se aliază cu patru extratereştri pentru a salva galaxia. Filmul "Gardienii galaxiei" este regizat de James Gunn şi este distribuit pe plan internaţional de compania Walt Disney Pictures.

Filmul "În mijlocul furtunii/ Into the Storm", regizat de Steven Quale, a debutat pe locul al treilea în clasament, cu încasări de 18 milioane de dolari. Pelicula, care include imagini spectaculoase, prezintă povestea unui grup de vânători de tornade care filmează o furtună extrem de puternică în Statele Unite.

Filmul "Război în bucătărie/ The Hundred-Foot Journey", de Lasse Hallström, a debutat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 11,1 milioane de dolari. Pelicula spune povestea întâlnirii într-un sat din sudul Franţei între proprietara unui restaurant celebru, interpretată de Helen Mirren, şi o familie indiană, care deschide un stabiliment concurent. În ciuda unor cronici favorabile şi a prezenţei pe generic a producătorilor Steven Spielberg şi Oprah Winfrey, acest lungmetraj a avut parte de un demaraj mai degrabă modest în box office-ul nord-american.

Thrillerul SF "Lucy", regizat de Luc Besson, a pierdut trei poziţii şi a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 9,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Scarlett Johansson este Lucy, o tânără care trăieşte în Taipei şi este obligată de mafia locală să transporte droguri în propriul corp. Un eveniment neprevăzut face ca drogul să se răspândească în corpul lui Lucy, dar, în loc să moară din cauza supradozei, tânăra capătă puteri colosale, fiind în stare să absoarbă cunoştinţe instantaneu şi să mişte lucruri cu forţa minţii. Odată cu dobândirea noilor superputeri, Lucy pune la cale răzbunarea.

Pe locul al şaselea a debutat lungmetrajul "Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor/ Step Up: All In", care a obţinut, de vineri până duminică, încasări de 6,5 milioane de dolari. Noul opus readuce pe marile ecrane vedetele din filmele precedente din franciza "Step Up", care revin în ringul de dans în cadrul unei noi competiţii de profil.

Filmul de aventuri "Hercules", cu Dwayne Johnson, John Hurt şi Ian McShane, a coborât trei locuri şi a ajuns pe poziţia a şaptea, cu încasări de 5,7 de milioane de dolari de vineri până duminică. După ce depăşit cu bine cele 12 munci legendare ale sale, Hercule, renumitul semizeu grec, îşi vede viaţa de mercenar pusă din nou la încercare, atunci când regele Traciei şi fiica lui îi cer ajutorul pentru a-l învinge pe un tiran războinic.

Lungmetrajul "Get On Up", un film în care actorul Chadwick Boseman transpune pe marele ecran povestea vieţii şi a carierei spectaculoase a cântăreţului american James Brown, a coborât cinci poziţii şi a ajuns pe locul al optulea. Filmul, care le are în distribuţie şi pe actriţele Viola Davis şi Octavia Spencer, a obţinut încasări de 5 milioane de dolari în al doilea weekend de proiecţii.

Filmul SF "Planeta Maimuţelor: Revoluţie/ Dawn of the Planet of the Apes", produs de studiourile Fox în 3D, a pierdut patru locuri şi a coborât pe poziţia a noua, cu încasări de 4,4 milioane de dolari. Regizat de Matt Reeves, filmul "Planeta Maimuţelor: Revoluţie" îl prezintă în rolul principal pe Andy Serkis, care revine în rolul lui Caesar, o maimuţă evoluată genetic, liderul unei armate de maimuţe şi primate care s-au refugiat în pădurile din jurul oraşului San Francisco. Atunci când primatele sunt ameninţate de un grup de oameni, supravieţuitori ai unei epidemii care a făcut ravagii pe plan mondial în urmă cu zece ani, în ambele tabere apar grupări profund divizate, care cer fie reinstaurarea păcii, fie declanşarea unui război care să determine specia dominantă de pe Terra. Filmul îi mai are în distribuţie pe Gary Oldman, Keri Russell, Jason Clarke, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Enrique Murciano şi Kirk Acevedo.

Filmul de animaţie "Avioane: Echipa de intervenţii/ Planes: Fire & Rescue" a coborât patru poziţii şi se situează pe locul al zecelea în box office, cu încasări de 2,4 milioane de dolari. Atunci când marele campion la curse aeriene Dusty Crophopper (cu vocea lui Dane Cook) află că avionul său a suferit o defecţiune serioasă şi ar putea să nu mai concureze niciodată, el se înrolează ca pompier într-o unitate care luptă contra incendiilor de pădure.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici