Fosta spioană Anna Chapman îşi face debutul în televiziune

Fosta spioană rusă Anna Chapman îşi face debutul în televiziune, realizând o emisiune la postul rus Ren TV, informează BBC News online.

49 afișări
Imaginea articolului Fosta spioană Anna Chapman îşi face debutul în televiziune

Fosta spioană Anna Chapman îşi face debutul în televiziune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Emisiunea inaugurală a seriei "Secretele Lumii cu Anna Chapman" va avea ca subiect cazul unui copil din Daghestan care are pe piele semne asemănătoare cu versete ale Coranului. Emisiunea va începe vineri la 22.00 (21.00, ora României).

În paralel, tânăra de 28 de ani care nu a discutat niciodată despre rolul ei de agent de spionaj, a primit o funcţie în conducerea organizaţiei de tineret a partidului Rusia Unită, precum şi un post de consultant la o bancă de investiţii.

Chapman a apărut pe prima pagină a numărului din noiembrie a ediţiei ruseşti a revistei Maxim şi a acceptat propunerea revistei Playboy de a apărea pe coperta ediţiei din ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici