FOTO Iepuraşii Playboy au recreat coperţile revistelor după 38 de ani, pentru a demonstra că frumuseţea nu are vârstă

În ceea ce priveşte coperta Playboy, cei de la celebra revistă pentru bărbaţi nu sunt recunoscuţi pentru diversitatea lor, de multe ori primele pagini fiind inundate de iepuraşi care mai de care mai sexy, scrie Independent.

8230 afișări
Imaginea articolului FOTO Iepuraşii Playboy au recreat coperţile revistelor după 38 de ani, pentru a demonstra că frumuseţea nu are vârstă

FOTO Iepuraşii Playboy au recreat coperţile revistelor după 38 de ani, pentru a demonstra că frumuseţea nu are vârstă

Acum, pentru a celebra foştii iepuraşi care au încântat ochii domnilor, cei de la Playboy au organizat o şedinţă foto incendiară, cu scopul de a arăta că frumuseţea nu are vârstă. Mai exact, foste modele, care au apărut în revistă în urmă cu 38 de ani, au recreat coperţile numerelor care le-au adus faima.

Printre participante s-au numărat Candace Collins, care a pozat în 1979, Monique St. Pierre (1979), Cathy St. George (1981), Charlotte Kemp (1983), Kimberley Conrad Hefner (1988), Renee Tenison (1990) şi Lisa Matthews (1991).

Rezultatul? Iepuraşii au arătat, încă o dată că ”frumuseţea este fără vârstă, atracţia sexuală este atemporală şi exuberanţa este eternă”.

Sursă foto (Playboy/Ryan Lowry)

"Când am apărut în Playboy în 1990, a existat o mică controversă pentru că eram pimul Iepuraş African-American al Anului ", îşi aminteşte Renee Tenison.

Sursă foto (Playboy/Ben Miller)

Amintindu-şi de timpul petrecut în familia Playboy, Candace Collins (1979) a declarat: "Acum ştiu cat de speciale au fost acele şedinţe foto şi mă simt foarte, foarte norocoasă că am făcut parte din proiectul acesta unic".

Sursă foto (Playboy/Ben Miller)

VEZI ÎNTREAGA GALERIE FOTO AICI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici